Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kolleganő, aki enyhénszólva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kolleganő, aki enyhénszólva is gyönyörű! Hogyan lépjek ki ebből a szituból?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, egy albérletben is lakunk, és semmi probléma nincs a kapcsolatunkkal. Szeretem, szeret.

Most pedig új kollegina érkezett a céghez ahol dolgozom. Tipikusan az a 23 éves nő, akit bárki bárhol megnéz az utcán, és máshol is.

Elég hamar beilleszkedett, és megtalálta a közös hangot a csapattal, de legfőképpen velem. Gyakornokként kezd, én viszont full time-ban dolgozom, így mindig nekem ír skype-on, ha kér valami feladatot. Persze miután adok neki, mindig idejön hozzám, és kérdezget, nevetgél, majd gyakorlatilag a munkanap végéig chatelünk skype-on. Közös ebédnél mindig mellém ül a társaságban, személyes dolgokról is egyre többet beszélünk.

Nagyon szeretem a barátnőmet, és egyébként neki is van pasija, szóval nem igazán értem ezt. Nem, nem csak kedves, már már flörtbe megy át néha a beszélgetés.

Pontosan ezt szeretném elkerülni, mert nagyon nagyon gyönyörű nő, aki mindig mosolyog, és most akarok ennek véget vetni amíg lehet. (2 hete van itt, kb most szerdától kezdett el közeledni felém.)

Soha nem csalnám meg a barátnőmet, viszont baromi nehéz megállni, hogy ebbe a kis csevegésekbe ne menjek bele.

Legyek távolságtartó, vagy mondjam meg neki, hogy fura ez a közeledés?

22F

2019. szept. 28. 19:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
inkabb legyel tavolsagtarto. kicsit elrontottad ezt a dolgot, az elejen kelett volna meghuzni a hatart es a tisztan munkaugyi erintkezesen kivul nem belemenni a csacsogasokba. most mar furcsa lesz szamara ha ezek utan pattintod, de szerintem gazabb lenne bevallani hogy vonzodsz hozza es ezert kerulod. legyel hideg, targyilagos, a legszulsegesebbeken kivul ne beszelj vele semmit.
2019. szept. 28. 20:01
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Azért ebbe ne nagyon láss bele semmi extrát mert én is pl most kezdtem egy új helyen, én is jól megtaláltam a hangot mindenkivel, és én is szinte állandó kapcsolatban vagyok a vezetőmmel meg a közvetlen kollégákkal akiktől a feladatokat kérem/kapom, én is mindig jelentek nekik, én is sokat kérdezek stb.. ez a bezanulással jár. Szóval szerintem mindenképp tisztázd le magadban hogy is állsz pontosan ezzel a lánnyal, nehogy pofára ess :)
2019. szept. 28. 20:01
 3/17 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezz rá, bmeg. Szóból ért az ember. Nyugodtan ki lehet nyilvánítani felé, hogy "te bírod, de csak munkatarskent tekintesz rá, még mielőtt olyat tennétek, amit aztán mindketten megbantok."

Legyél férfi. Nem kell minden vonzó nő előtt hanyatt esni. Hidd el, hogy tudja, jó nő és élvezi, hogy csavargathatja a fejeket. Majd az élet megneveli, ha rajon, hogy flort helyett a hatekony munkavegzest pfeferalja a cegek zome. F

2019. szept. 28. 20:02
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Csevegésbe?! Dugd meg, mert 10 év múlva bánni fogod, ha nem. De mi a kérdés?
2019. szept. 28. 20:09
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Lépj hátra kettőt, ha szereted a barátnődet!

Egy flört vagy kaland se ér fel azzal, aki igazán szeret és hűséges hozzád.

Döntsd el melyikre van szükséged.

2019. szept. 28. 20:11
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem csak te vagy korabeli.

Ugye?

Haverkodni akar, nem tudja, hogy kell kezelni a munkakapcsolatot, majd megtanulja, de ne csetelj vele és ne barátkozz, szorítkozz a munkára!

Kérd meg őt is nyugodtan, hogy ez személyes, nem akarod megosztani vele, maradjatok szakmai dolgoknál, mint kollégáknál szokás.

Szerintem haverkodni akar, de munkahelyen ez nem módi, csak még nem tudja a barátságos de tàvolságtartó viselkedést.

Nekem sem megy mindig, pirulok rendesen, ha helyes a másik, és automatikusan váltok “üzemmódot”, ha nem figyelek, spontán jön a flörtölés.

2019. szept. 28. 20:21
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ugyanez jutott eszembe, lehet, hogy nyitott feléd és kedves te meg meg vagy győződve, hogy akar valamit. Persze, hogy kedves mindenkivel mert új a csapatban, most építi ki az ismeretségi körét, ami érdeke, nem ismered igazán csak annyit látsz, hogy "gyönyörű". Ez pedig elfogulttá tesz.
2019. szept. 28. 20:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt érzem ki, hogy valami még sem 100% nálatok valami.

Nem merült volna fel különben ez a kérdés. Én nem vagyok alá/felé rendeltségi viszonyba, csak a főnök nőm felé számolok el.

Nem kell merevnek lenned. De éreztesd vele, hogy hol a határ. Barátságos, közvetlen vagyok. Igaz, a beszédemből kiderül, hogy csak ennyi. Van kolléga aki akarna többet is. Vele se vagyok másabb mint a többiekkel. Ha kell, magyarazd el hogy kedveled, de ezen a határon nem lépsz túl.

Persze! Csak a te sztoridat usmerjük. Előfordulhat, hogy túlértékeled.

Ha valóban szereted a barátnődet akkor, nem eshet nehezedre, hogy ne férfiként nézz rá.

23N

2019. szept. 28. 20:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
plusz a baratnodrol meseltel neki? az is jelzeserteku. es divserve, szerelmesen, hogy eszebe se jusson h lehet köztetek vmi.
2019. szept. 28. 20:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Abból gondolom, hogy nem csak kedves, mert csak én érdeklem. Van még 10 ember akitől kérhetne munkát, és folyamatosan csak nekem ír, és hozzám jön.
2019. szept. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!