Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sikeresebb az életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sikeresebb az életben az a volt osztálytársam aki kigúnyolt?

Figyelt kérdés
Van egy volt osztálytársam, aki mindig kigúnyolt engem. A gimiben is sok mindenkivel összefeküdt. Mégis talált magának már 24 évesen egy társat, aki elvette, és gyereket is szült neki. Én meg hiába vagyok kedves, megértő, engem mégis kihasználnak.
2019. szept. 29. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
47%

#20: Tudom, hogy nem tartod problémának. Láttam már pár válaszod. Te soha, semmit nem tartasz problémának és mindig valami kerülő körmondattal bújsz ki minden alól, amikor szembesítenek a saját válaszaid szintjével.

Jelen esetben is ez történt. Leírtad, hogy mire célzok, de egyáltalán nem arra céloztam.

Nekem maximum az fáj, hogy a számba próbáltál adni valamit, ami nincs úgy, ráadásul ennyi idősen még a saját szavaidért sem vagy képes felelősséget vállalni egyenesen. Az meg, hogy ennek itt sikere van, elég elkeserítő.

2019. szept. 29. 23:33
 22/24 anonim ***** válasza:

19-es: itt most nem arra céloztam, hogy gitárral kell pózerkodni Facebookon, hanem hogy tényleg elmélyedni valamiben, önmaga miatt. Mert most hiába pózol vele, ha egy húrt se tud lefogni.

Na de gothos meg rocker csajból se azt nézik meg javarészt, akin buggyos fekete póló meg fekete farmer van, hanem amelyiknek kinn van mindene.

2019. szept. 29. 23:51
 23/24 anonim ***** válasza:

#22: Rengeteg srác elmélyed a WOW-ban. Szerinted ettől sikeresebbek a társkeresésben?

Én pl. imádom a zenét, rengeteg műfajt hallgatok. Ez maximum egy beszélgetés elindítására jó, senki sem kedvel meg ezért. Olvasni is szeretek, ettől sem dobnak hátast általában a lányok.

Önmagában ezek a dolgok nem sokat kompenzálnak egy átlagos srácon, talán kicsivel több lány érdeklődik irántuk. Ellenben fordított esetben az amúgy is jó pár próbálkozó srácból rengeteg lesz.

Goth lányokat pedig sokszor már simán a haj és a smink miatt bírnak a srácok.

2019. szept. 29. 23:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól még, hogy ez a lány talált valakit, aki elvette és gyorsan gyereket csinált neki, nem biztos, hogy kerek az élete.

Én is szeretnék gyereket, de onnantól nem áll meg az élet és egy gyerek bizony felelősség. Tök mindegy, együtt vagy-e az apjával, vagy nem, gondoskodnod kell róla, nincs olyan, hogy nem kelsz fel hozzá, nem veszel neki ruhát, stb.

Meg ő se lesz örökké szép és fiatal.

Ha tudnád, mennyi szép nőt hagynak el!

2019. szept. 30. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!