Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sikeresebb az életben az a volt osztálytársam aki kigúnyolt?
Ez van, kérdező, mindig is a szebbeket kapkodták el előbb,ez nem a XXI. század műve. Amíg világ a világ, egy szerényebb kinézetű nőnek ezért sokkal többet kell kaparni, ha tetszik,ha nem, írom nőként.
Viszont szokták mondani, a világ legszebb nőjét is unja valaki.
Az alacsony onertekelesu, alacsony onbecsulessel, es gyenge emberertekesu noket szoktak kihasznalni. Mindegyiken valtoztatnod kene.
Minden no kedves es megerto, legalabbis ez alapelvaras szerintem minden ferfi reszerol. Egy sexrabszolgahoz meglehetosen leviszik egyesek a lecet, kulsore is. Ha mar bejaronokent is kellenel, akkor ott mar tobbet varnak el. Ahhoz, hogy baratno, feleseg szinten szoba kerulj, ahhoz meg annal is tobbet. Valoszinuleg megrekedsz kozepen. Ez pedig a fent felsorolt tulajdonsagok javitasaval lehetne kikuszobolni. Eloszor is ki kene tudnod szurni azokat, akik nem akarnak tobbet. Utana pedig ertekes tarsnak es nonek kene lenned. Ez pedig nem megy onertekeles nelkul.
43F
13: Jogos, de egy átlagos kinézetű pasi még mindig könnyebben tud kompenzálni a belső tulajdonságaival, vagy ha kitűnik valamivel, pl. jól gitározik, stb. És akkor egy tök más kaliberű nő is simán leáll vele, vagy ha szexi a hangja.
Míg egy művész hajlamú csaj az tényleg csak a saját szubkultúráját tudja bevonzani, ha nem dögös.
Nem erted mire celozgat. Egy atlagos not sokkal tobben akarnak megdugni, az ellenkezo nembol, mint egy atlagos fiut. Szoval oruljon az atlagos lany, mert ez nagy dolog. Szerinte...
43F
Rockarc:
Neked jólesne, ha valaki csak leadná hozzád az igényeket, amúgy meg tök más típusú mukira áhítozik?
Van akkora emberismeretem, hogy kiszurom az ilyeneket. Tehat sehogy sem esik. De amugy is ez a leadta az elvarasokat dolog eleg hulyeseg, legalabbis milyen ember az, aki leadja az elvarasait? Te az ilyet nem veszed eszre?
Pont forditva kene mukodnie, ha ugy erzed, hogy keves vagy, akkor dolgozz magadon, hogy tobb legyel. Egy ido utan el fogsz erni egy olyan szintet, ami mar eleg lesz egy parkapcsolathoz.
43F
#15: Miért tudna könnyebben kompenzálni? Ha így lenne, akkor a sikertelen társkereső srácoknak elég lenne facebookra kirakni egy képet, ahol gitár van a kezükben és bumm, mennének rájuk a nők. A valóságban ez nincs így. Ezzel szemben mondjuk egy gamer csajt rengeteg srác imád.
Egyszerűen arról van szó, hogy a férfiaknak többféle nő jön be, mint fordítva. A művészi beállítottságú nő jó példa. A legtöbb srácnál ez nem szempont, simán bejön nekik egy átlagos lány bármelyik szubkultúrából. Pl. simán feldobható téma egy férfiakból álló társaságnál, hogy kinek jönnek be a goth csajok. A többségnek befognak jönni, még akkor is, ha ők nem ezen a vonalon mozognak. Ezzel szemben egy goth csajnak valami jó rocker pasi fog tetszeni, nem egy gamer srác.
És vegyük hozzá, hogy átlagos lányként általában nem is kell nagy dolgokkal kompenzálni. Eleve a férfiak részéről elvárás általában már maga a kezdeményezés is, szóval a srácok sokszor sok lánynál próbálkoznak. Nem véletlen az sem, hogy átlagos lányoktól sokszor hallani a panaszkodást, hogy mennyi srác próbálkozik náluk, míg átlagos srácoktól ilyet nem igazán lehet.
#16: Rockarc, megértem, hogy minden nap próbálod itt osztani az észt, de ahogy általában, most is luftot rúgtál. Egyáltalán nem arra céloztam.
En nem tartom problemanak, hogy a velemenyem nem esik egybe a te valosagerzekeleseddel. De nem is en irom ki a kerdeseket, hogy miert van ez, miert van az. Amire te azt mondod, hogy luftot rugtam, masok azt irjak, hogy igazam van. Mivel a velemenyek szubjektivek en nem dolok a kardomba, ha az en szememben igen kifordult oldal a nemtetszesenek ad hangot. Orulok annak, akinek segitettem, ha csak annyival is, hogy nem minden ferfi nogyulolo. Faj ez neked?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!