Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeresebb lettél párkapcsolat terén miután elkezdtél sportolni?
Nem arra gondolok aki azért meg le egy terembe, hogy kigyúrja magát mert úgy gondolja, hogy csak így lehet jó a másiknál.
Az érdekelne inkább, hogy akik elkezdtek sportolni bármit vagy terembe járni mert egészségesebbek, fittebbek akartak lenni azok vettek-e észre pozitív változást ismerkedés terén ?
Teljes mértékben,amikor 15 éves voltam 49 kg-os kis nyomika voltam,annyira voltam férfias mint egy zsák sz_r kb.
Nők meg is jegyezték,azóta kisportoltam magam,kiépítettem az izmokat szépen,határozottabban imádják a nők,sőt a prémium kategória főleg.
Szerintem plusz pont sőt azt szoktam mondani sokkal kevesebb duma is elég,mert nagyon beindulnak izmos testre,imádják.
Magában a kapcsolatomban nem éreztem változást. De sok más téren sokat adott hozzá az életemhez :)
Mi külön edzünk párommal, bár sokszor gondolkodunk rajta, hogy kéne valamit közösen is csinálni ilyen téren. De mindenképp ajánlom, jó dolog, ha megtalálod a számodra megfelelőt :)
Attól függ.
Ha most kövér vagy és lefogysz, akkor egyértelműen javulnak az esélyeid.
Viszont ha átlagos alkatod van és kigyúrod magad, nem nagyon fogsz változást tapasztalni.
Lányok főleg az arcot nézik, egy helyes pasi átlagos testtel sokkal vonzóbb nekik mint egy csúnya srác kisportolt testtel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!