Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolatban élők, ti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők, ti, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én bevallom, nagyon rosszul. Bárki megkérdezi, hogy mi a véleményem róla, mindegyik kérdezőnek elmondom, hogy nem ajánlom, mert nagyon rossz.

Lassan egy éve élek távkapcsolatban. A barátom a Pannonhalmi Bencés gimibe jár és havonta csak 3 napra jön haza. Olyankor persze osztoznunk kell rajta a családjával. Mivel már több mint egy éve ismerjük egymást, nem csak szerelmesek vagyunk egymásba, hanem a másikat a legjobb barátunknak is tudjuk nevezni. Éppen emiatt neki is elmondtam, hogy vagyok annyira önző, hogy ne akarjam, hogy a szüleivel legyen, vagy akár nélkülem egy pillanatot is, de megértő és nem hülye annyira, hogy tudjam, hogy ilyet még csak nem is kérhetek, mert szemétség lenne mindenkivel szemben.

Az ismerőseim között senki sem érzi át milyen is akár egy pannonhalminak a barátnőjének lenni, vagy távkapcsolatban élni. Mivel ilyen oldalakat nem találtam, ezért gondoltam ide írom ki, hogy "sorstársakat" keresek akikkel átbeszélhetek egy egy dolgot, hogy ők hogyan kezelik és hasonlók. Viszont az álszentek kíméljenek, akik csak annyit tudnak mondani, hogy hát beszéljünk, meg nem nehéz ez az egész ha igazán szeretitek egymást.

Előre is köszi a privátokat és kommenteket<3

18L

#nehézség #távkapcsolat #sorstárs #pannonhalmibarát #pannonhalmibarátnő
2019. szept. 28. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én páromat egy közösségi oldalon ismertem meg. Táv 200 km volt. Én akkor voltam majdnem 23 éves, ő 6 évvel idősebb tőlem. A két város között félúton taliztunk minden héten, volt, hogy munkája miatt csak a 2. héten tudtunk találkozni. Amikor mind a kettőnknek jó volt, akkor egymásnál találkoztunk. 4 és fél évig voltunk távkapcsolatban, aztán a városomba költözött. 6 és fél éve együtt vagyunk.

Minden csak rajtatok múlik, hogy mennyire szeretitek egymást, mennyire tartotok ki egymás mellett.

Van-e rá lehetőség, hogy minden egyes nap tudjatok beszélgetni?

2019. szept. 28. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Köztem és a barátom közt 2000 km van és 3 havonta találkozunk, de minden nap beszélünk és így bírjuk ki :) 19/L
2019. szept. 28. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Ezt most úgy írjátok, mintha a Földön csak egy férfi, - vagy nektek - fiú lenne. Ha meg megkérdezel egy 40 éves nőt, az meg már csak mosolyogna rajtatok. Gondoljatok erre. Úgy sem ő lesz a férjed, sőt, pár év múlva már csak a múltad részét képzi.
2019. szept. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!