Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Távkapcsolatban élők! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok azt,hogy hónapokon keresztül nem látjátok a szerelmeteket? Vagy ha látjátok is akkor pici időre.Mennyi ideje vagytok együtt,és milyen időközönként találkoztok?És ha rátok tör az a érzés,hogy feladjátok akkor mit tesztek,hogy elmúljon ez az érzés?És hány km-van köztettek?
2017. okt. 27. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Nekem már volt pár távkapcsolatom, de már semmiképp nem mennék bele ilyenbe.

Megmondom őszintén csak akkor lesz működőképes, hogy van terv, hogy pár hónap, maximum 1-2 év múlva már valamelyikőtök költözik. Egyéb esetben esélytelen hosszútávon ezt fenntartani, és mindenkinek csak kínlódás.

2017. okt. 27. 22:03
 2/8 Heart of Darkness ***** válasza:
80%
Én úgy fogtam fel amikor ilyenben volt részem, hogy az a kis idő is amit vele tudtam tölteni csodás volt és eszembe sem jutott feladni. Minden alkalommal amikor láthattam őt, minden alkalommal amikor megérinthettem őt, én akkor voltam a legboldogabb. Sokszor képtelen voltam elengedni, a legrosszabb a búcsú volt amikor tudtam, hogy nem fogom őt látni egy vagy két hétig. Ezt minden alkalommal felerősítette a paranoiám. Rettegtem attól, hogy nem fogom tudni többet megölelni őt. De mindent összevetve sokkal többet ért számomra az a pár óra amit vele lehettem, mint az összes többi a héten.
2017. okt. 27. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Mi párommal 4 és fél éve 200 km-es távkapcsiban vagyunk. Minden héten vagy rosszabb esetben két hetente tudunk talizni, amikor meg jó, akkor egymásnál. Mikor diák voltak többször voltam nála, mint ő nálam.

Eleinte volt nehéz, de utána enyhült a fájdalom.

Most decemberben pedig összeköltözünk, ő jön az én városomba.

2017. okt. 27. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor nincs gond a távkapcsolattal,ha mindkét fél hajlik arra,hogy kapcsolatuk szintet lépjen (összeköltözés stb). Persze nem már másnap,de nem is csak sok sok év után.

Nálunk igy müködött legalább is.

2017. okt. 27. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen honapokra nem latjuk egymast csak skypeon c. vegetalast nem vallalnek be soha. Mi ket kulon orszagban elunk (atszallasos repulout), de tobbek kozott azert is kezdtunk bele, mert tudtuk, hogy egymasert ha torik ha szakad, meg fogjuk oldani a 3 hetente talalkozast (meg mert meg is tudjuk). Ilyen netes kapcsolatok teljesen feleslegesek. Azt se tudod ki a masik, csak neha "nyaralsz" vele par napot. Semmi ertelme.
2017. okt. 27. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Ja, a maradek valasz: 2500 kilometer korul, es soha nem fordult elo olyasmi, hogy barmelyikunk is elbizonytalanodjon vagy feladja. Ket eve vagyunk egyutt, en vagyok ketlaki jelenleg, az o orszagaban van az otthonunk.
2017. okt. 27. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Havonta egyszer találkoztunk, de egyébként nehzen bírtuk.

Minden elválás nagyon nehéz és megterhelő volt, a külön töltött hetek vágyakozással és szomorkodással teltek, rossz volt egyedül, hogy nem ölelhetem meg bármikor, a csókjai ott égtek az ajkamon, az illatát az orromban éreztem, és hiába beszéltünk minden nap, annyira messze volt :/

1000km volt köztünk, félévig utazgattunk ide-oda minden harmadik héten (többet nem bírtunk volna ki egymás nélkül), aztán kiköltöztem hozzá :)

Az elején féltem az egésztől, de ő biztos volt kettőnkben , ami nekem is erőt adott.

Bár nagyon nehéz volt, megérte, mert remek férfi és társ.

28n

2017. okt. 30. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
De ha nincs belátható időn belül - 1-2 év - esély rá, hogy összeköltözzetek, akkor viszont tök felesleges, mert úgy valóban csak felőröl.
2017. okt. 30. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!