Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy bírjátok elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy bírjátok elviselni valaki hiányát, ha távkapcsolatban vagytok?

Figyelt kérdés
Ha heti 1-2x tudtok találkozni, de amikor nem vagytok együtt megőrjít a másik hiánya, és azt kívánjátok, bárcsak ott lenne a közelben. Tudom, foglaljam le magam valamivel, azt csinálom, meg szoktunk csetelni/telefonon beszélni, de az nem ugyanolyan. Mindig számolom, hogy már hány nap, mire végre láthatom újra, olyan rossz, hogy nincs mellettem :( Lány vagyok.
2015. jan. 5. 21:11
 1/9 anonim válasza:

Pfuu de utalom ezt. 2eve elek tavkapcsban es 2HAVONTA talalkozunk ugyanis o Londonban el.

Orulj hogy ennyit tudtok talalkozni inkabb.

2015. jan. 5. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez ridegen hangzik, de miért nem keresel olyan fiút, aki közel van hozzád? Lány vagy, sokkal könnyebb dolgod van, mint egy fiúnak. Biztos van olyan fiú, aki odavan érted és közel is van, csak kicsit nyitnod kéne és félre tenni a "már van barátom" c. hülyeséget.
2015. jan. 5. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Gondolom fiatal vagy még. Ne pazarold el a fiatalságodat egy távkapcsolatra.
2015. jan. 5. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Pedig más nincs. Mi sokat beszélünk, amennyit csak tudunk együtt vagyunk és megpróbálok másra koncentrálni :) És, mindig olyan jó rágondolni hogy még 2 nap és együtt.... még egy hét.... :)
 5/9 anonim ***** válasza:

Heti 1-2 találkozót még nem neveznék annyira távkapcsolatnak.

Milyen messze laktok, 30 km?

6/9 anonim válasza:
2. Valaszolo : ha valaki szeret valakit akkor kitart mellette es nem dobja el tavkapcsolat miatt
2015. jan. 5. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha találsz valakit aki számodra különleges, és működik akkor miért pazarolná el? És ha érte érdemes akkor felkelni amikor együtt vannak? Vagy ha ő az egyetlen aki akkor is szépnek lát amikor úgy nézel ki mint egy szétázott papírzsepi mert annyit bőgtél? Nem mindig éri meg, de van amikor igen.
2015. jan. 5. 21:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Kb 90km de suli miatt csak hétvégén van idő az utazgatás miatt.. Egyébként itt a közelben is találhatnék akárki mást, de minek, ha nekem rajta kívül nem kell senki más?!
2015. jan. 5. 21:53
 9/9 anonim válasza:
Nem is kell mast talalnod. Ha szereted tarts ki mellette. Hanyadikos vagy? Ha vege a sulinak akar osszekoltoztok es minden szupi lesz erre gondolj. Addig meg elvezz ki minden percet
2015. jan. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!