Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van? Valaki tud erre mit mondani?
Nektek számítana hogy ha a párotoknak (nő) mitesszeres bőre lenne (ápolom de nem tehetek róla hogy ilyen, adottság..)
Illetve amikor látok egy olyan párt az utcán akinek az egyik fele szép a másik meg átlagos vagy nem olyan szép, mindig felháborodom, vagyis inkább értetlenkedem, hogy vajon mit keresnek ezek egymás mellett, hová tette a szemét? Ez biztos érdekkapcsolat, satöbbi. Azt is megfigyeltem, hogy a nem olyan szép nőkkel a férfiak durvább hangnemet is megengednek! Szerintetek csodálatos alakkal, átlagos fejjel lehet pasim? Tud majd valaki így szeretni? Egyáltalán min múlik a szerelem?
Ezt lehet kezelni, és én is lehetek beteg.
Ha mindent megtesz a szépségért, akkor nem számítana.
Az első barátom csúnya volt hozzám képest, azzal örjített meg, hogy mindig azt mondta, hogy ő ronda én meg túl szép vagyok.
Szét is mentünk, mert egyszerűen nem örült neki, hogy én szép (tudom, hogy ízlés dolga, ne gondoljatok nagyképűnek) vagyok, hanem irigyelni kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!