Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez hogy is van? Valaki tud erre mit mondani?
Nektek számítana hogy ha a párotoknak (nő) mitesszeres bőre lenne (ápolom de nem tehetek róla hogy ilyen, adottság..)
Illetve amikor látok egy olyan párt az utcán akinek az egyik fele szép a másik meg átlagos vagy nem olyan szép, mindig felháborodom, vagyis inkább értetlenkedem, hogy vajon mit keresnek ezek egymás mellett, hová tette a szemét? Ez biztos érdekkapcsolat, satöbbi. Azt is megfigyeltem, hogy a nem olyan szép nőkkel a férfiak durvább hangnemet is megengednek! Szerintetek csodálatos alakkal, átlagos fejjel lehet pasim? Tud majd valaki így szeretni? Egyáltalán min múlik a szerelem?
"felháborodom, vagyis inkább értetlenkedem, hogy vajon mit keresnek ezek egymás mellett, hová tette a szemét?"
Te csak azért háborotsz fel mert beteg vagy meg féltékeny.
Azért mert lehet neked nem tetszik a nő a férfinak meg egy gyémánt
Tudod te azt, hogy mi az a szerelem? Mond az valamit, hogy belső értékek? Én láttam már olyan nőt, hogy álomszép volt, tökéletes külső, de buta, mint a föld. (Ezt ne tárgyi tudásra értsd, hanem emberileg volt buta, meg érzelmileg nulla.) Tudod, van, akivel díszelegni lehet, meg van, akit szeretni lehet. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy mindenkinek más a szép.
És hogy lehet-e pasid? Persze, hogy lehet, bár nekem ilyen felfogással nem kellenél, akármilyen szép is vagy.
F/27
Már ne haragudj, de vagy nagyon gyerek vagy, vagy pedig csak egyszerüen éretlen.
Aki tartós kapcsolatot akar, az nem a zsépsége szerint választ magának társat, hanem a jelleme miatt - ugyanis mindenki öregszik, és törvényszerüen nem marad szép.
Viszont aki a másikat azért szereti, mert van közös érdeklödésük, értelmes dolgokról lehet vele beszélni, aközösek a hobbijaik, azok késöbb sem változnak meg rossz irányba.
Ha meg egy nö eltüri, hogy durván beszéljenek vele, az nem a szépség hiánya, hanem az észé - és inkább azokra jellemzö, akiknek csak a külsö számit.
mi is a kérdés?
amúgy meg egy hülye pi.csának tűnsz (bocs, de tényleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!