Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos kinézettel, miért nem próbálkozik nálam senki? (N)
Figyelt kérdés
A kérédés adott.2019. szept. 27. 17:33
1/16 anonim válasza:
Próbálkoznak, csak észre sem veszed őket. Mondom ezt lányként.
3/16 anonim válasza:
Lehet, hogy próbálkoznak, csak te nem figyelsz oda. Én ezt tapasztalom. Megpróbálok beszélgetni lányokkal de válaszra se méltatnak.
4/16 anonim válasza:
Nem bátorítod őket közeledésre, nem vagy nyitott, esetleg nem jársz eleget társaságba. (házibulik, egyetemi tankörtársak, kollégium, szakkörök, nőként igazából nem annyira egetverően nehéz)
5/16 anonim válasza:
az a fajta csaj lehetsz, aki ha arra kerül a sor, csak fekszik mint egy darab fa
6/16 anonim válasza:
Túl zárkózott vagy és félnek tőled. Aki zárkózott és nem ad jelet például mosolyollyal, azt lekönyvelik nyomi csajnak. Ha akarsz valamit akkor legyél nyitott, beszédes és mosolygós.
7/16 A kérdező kommentje:
Ha nekem kell udvarolni egy pasinak, az nem férfi.
Mondom ezt úgy, hogy az eddigi összes párkapcsolatom esetén én kezdeményzetem. (a leghosszabb 6 évig tartott)
Elfáradtam.
Aki akar valamit, az kezdeményezzen, én is így tettem anno.
2019. szept. 27. 17:47
8/16 anonim válasza:
Így van kérdező! Nekem eddig életemben 2 alkalom volt mikor én "udvaroltam".Egyébként mindig van aki udvarol nekem és ez régebben is így volt! Többet nem teszem! Még ha beledöglök sem!
9/16 anonim válasza:
"Ha nekem kell udvarolni egy pasinak, az nem férfi."
Azt ugye tudjátok, hogy manapság az esetek 80%-ban a telefonjukat nézik az emberek, nem beszélgetnek és külön sértésnek veszik ha valaki hozzájuk szól. Amint odamennék hozzád, hogy tetszel nekem és meginnál-e velem valamit, rögtön elküldenél melegebb éghajlatra mert ez milyen nyomulós szöveg már...
10/16 Rockarc válasza:
Pontosan mitol gondolod, hogy valtozni fog valami? Ha meg azok is elkerulnek, akik csak kihasznalni akarnak, akkor azert komoly gondok vannak.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!