Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normalis a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis a volt baratom? Vagy ez mar egyfajta zaklatas?

Figyelt kérdés
Nos ez egy nagyon regi dolog volt, kb 8 evvel ezelott voltunk egyutt. Jol alltak anyagilag, a szulei meno jogaszok igy o akkor teljesen a penz korul forgott. Nem tisztelt igazan senkit, engem se. Megcsalt, (az elso megcsalasnal elhagytam) majd hozzamvagta, hogy ugyse leszek senki, es azon a szakon amin vagyok, arra lesz eleg, hogy a kavejat megfozzem majd neki. Nagyon megbantott es megalazott tenyleg. De hat hibajabol tanul az ember. Elvegeztem a szakot, nem ebben helyezkedtem el vegul, eltem a lehetoseggel, kimentem kulfoldre. Bejartam a vilagot es anyagilag is jol osszeszedtem magam (quatarnal vagyok legiutaskisero). Latva ezeket az exem megkeresett, de en elkuldtem. Tobbszor irt/hivott utana meg hogy kezdjuk ujra. 8 ev utan!! Nevetseges, nem is ismer mar. Letiltottam. Most a csaladomnak, barataimnak ir, merre vagyok, mikor jovok haza. Mi az amitol igy ennyire elvesztette az eszet? Sose volt ilyen. Miert akar ennyire, mikor anno lehordott mindennek.
2019. szept. 26. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

9-re:

Hopp, ez tényleg igaz!

2019. szept. 26. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az exed egy beképzelt önző kis pötch, aki ilyen személyiségjegyekkel rendelkezik az nem fog változni 8 év után sem. Fent ült a magas lovon, lenézett, most meg ő akar királyi kegyet gyakorolni, hogy "lehajol" hozzád. Legyen már önbecsülésed küld el a pitchába.
2019. szept. 26. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Mert gondolom te többet elértél mint ő és pénzed is van.Megkérdezném tőle,na mi van,nincs aki megfőzze a kávéját?
2019. szept. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!