Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iráni fiú-magyar lány párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iráni fiú-magyar lány párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok? Működhet?
2019. szept. 24. 13:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A gond csak az, hogy én elég komoly keresztény vagyok, úgy értem, gyakorlom is és ezt Ő is tudja... Azt is tudomására adtam, hogy soha nem leszek muszlim. Tudom, hogy igazából azért is vagyok neki érdekes, mert még nem volt barátom és ez kicsit lesokkolja, mert a mi kultúrákban azt mondta, hogy nem igazán ez jellemzi a lányokat, sőt, nem egyszer azt hallottam, hogy a magyar lányokat kifejezetten könnyű verunek tartják, és nem tudják tisztelni őket.

Én a saját hitem miatt vagyok olyan amilyen és ez tudom, hogy felkeltette az érdeklődését. De igazából ennyi. Itt megrekedt a kapcsolat, mert hiába vagyok erkölcsös, legalábbis próbálok az lenni, a vallásunk éles ellentétben van és mindketten erősen tartjuk. Bár Ő mondjuk lazábban veszi a sajátját mint én a keresztény hitem. Már egyszer elmondta nekem, hogy nagyon érdekes vagyok a számára, de arra nem sok esélyt látok, hogy Ő bármikor atterne kereszténynek.. :D de egyébként sikerült kicsit közelebbről belelatnom az életükbe, volt más Iráni fiú akivel haver viszonyban voltunk, és én azt láttam, meg vannak győződve arról, hogy milyen jó emberek, mindent jól csinálnak, felsőbbrendűbbnek érzik magukat, azt gondolják oveke az igaz vallás, de a gyakorlatban sokszor nem is értik a vallásuk koveteleseit, kicsit olyan mintha megfelelési kényszerből, vagy félelemből tartanak be őket, és nem meggyőződésből.

Ezt abból is láttam, hogy sokszor kiskapukat hagynak maguknak, amikor kicsit fellelegezhetnek és olyankor olyan dolgokat tesznek, ami amúgy a Korán szerint nem helyes..

Ennek viszont nem sok értelmét látom.. Inkább képmutatás, de persze ezt egy keresztényrol is el lehet mondani.

2019. szept. 24. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:
ismerek egy ilyen kapcsolatot a srác 50szer megcsalta a barátnőjet 2 éven át
2019. szept. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!