Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti dobnátok a barátnőtöket, ha 2-3 havonta csak egyszer feküdne le veletek?
Figyelt kérdés
Mert nálunk ez van. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónap után feküdtünk le először, és azóta összvissz 10-szer voltunk együtt kb.2010. júl. 15. 13:25
21/31 anonim válasza:
Szar ügy, mert nagyon úgy néz ki, hogy ő nem szeret.
22/31 A kérdező kommentje:
Sajnos rájöttem :(
2010. júl. 15. 13:55
23/31 A kérdező kommentje:
Pedig mindent odaadott volna értem mielőtt összejöttünk, akkormég biztos, hogy szeretett. :S Mindegy elmúlt úgytűnik :(
2010. júl. 15. 13:57
24/31 anonim válasza:
Kedveseim, éretlen tacskók vagytok! :-)Mivel ritkán találkoztok, nincs meg az az érzelmi töltet, ami egy nőnek kell a gerjedelemhez, ezen ne csodálkozz. Ha szereted, akkor próbáld megérteni, de én azt sejtem, hogy ő viszont nem szeret téged..ha szeretne, akkor megpróbálna valahogy a kedvedben járni...
25/31 anonim válasza:
Szia!
És mi van ha van valakije?De szerintem ő egyáltalán nem szeret téged!
És az hülyeség hogy ha szakítasz vele nem lesz barátnőd,mert így se igazán van,ez így nem kapcsolata!
26/31 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy van valakije, de ezt nemtudom sehogyanse bizonyítani. Tőle meg nemtudom megkérdezni, mert tagadja. :(
2010. júl. 15. 14:09
27/31 anonim válasza:
Nem lehet ,hogy valami gáz van...pl: egyáltalán nem élvezi Veled ?Amikor együtt voltatok élvezte?
Sztem ha szereted,mielött dobnád beszélj vele őszintén...mondd meg neki ,hogy ez Neked nem elég,és kérdezd meg mi baja van,az együttléttel,miért nem akarja,élvezi -e.Lehet,hogy megoldás lenne egy őszinte beszélgetés.Ha viszont utána se változik semmit,akkor tényleg nincs értelme folytatni...
19/L.
28/31 A kérdező kommentje:
Ezlesz mindenképp. Amúgy nekem aztmondta, hogy nagyon élvezi, meg hogy többször is elmegy, mikor szexelünk, akkor lehet, hogy hazudott? :(
2010. júl. 15. 15:10
29/31 anonim válasza:
Még ez a kapcsolat is jobb,mint a semmi. Ha megtetszik majd neked egy másik lány és úgy gondolod lenne nála esélyed majd akkor szakíts a barátnőddel.
30/31 anonim válasza:
Én nem dobnám, örülnék hogy van csajom.
Sajnos nincs barátnőm szal még olyan is jó lenne aki 2-3 havonta fekszik le velem.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!