Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti dobnátok a barátnőtöket, ha 2-3 havonta csak egyszer feküdne le veletek?
Figyelt kérdés
Mert nálunk ez van. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónap után feküdtünk le először, és azóta összvissz 10-szer voltunk együtt kb.2010. júl. 15. 13:25
11/31 Beatrix17 válasza:
Már ne haragudj!DE MINEK VAGY VELE??Ha állandóan kifogásokat keres,nem akar sexelni veled,milyen kapcsolat ez?Ha szerelmes vagy belé,üljetek le megbeszélni,mi ez az egész!!Ha nem szereted,rakd ki!!
12/31 A kérdező kommentje:
Hát talán azért vagyok még vele, mert nehezen tudok kezdeményezni, és utána szerintem sok ideig nem lenne bartánőm :S Amúgy érdekes, hogy mindig pont akkor akar hozzám jönni, mikor menstruál.
2010. júl. 15. 13:34
13/31 anonim válasza:
csináljátok úgy,egy betét egy fasz!
14/31 anonim válasza:
jaj azért ne legyél vele hogy legyen vkid... nem tudom hány éves vagy, de az a gyanúm hogy elég fiatal vagy még.. sokminden más van még az életben.. ne kapaszkodj egy rossz kapcsolatba!! nem éri meg...
15/31 anonim válasza:
Úgy még nehezebben kezdeményezel ha egy rossz kapcsolatban vagy.
16/31 Beatrix17 válasza:
Van barátnőd,de mégsincs!Havi egy aktus miatt nem sok értelme van!Inkább keress egy normális lányt!
17/31 anonim válasza:
normális lányok vagy foglaltak,vagy nem állnak szóba az emberrel,vagy csak haveri szinten...
18/31 Beatrix17 válasza:
Mivel a "normális lány" pont ugyanugy fehér holló kategória,mint a "normális pasi",elégedj meg egy olyan nőneművel,aki nem hetente menstruál,és veled akar lenni,ja,és szereti a sexet is!
19/31 anonim válasza:
13:42: veled talán így van. Én alig tudom levakarni őket amióta stabil kapcsolatom van.
20/31 A kérdező kommentje:
Ja és aztis lehagytam, hogy szeretem. :(
2010. júl. 15. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!