Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a jobb lépés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jobb lépés?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy főállása. Mellette műkörmös. Minden nap szinte van vendége.

Ő hamarosan babát szeretne és a gyerek után járó pénz miatt nem akarja otthagyni a fő állását. De hál Istennek több vendége lenne délután és felvetődött a kérdés hogy ezt kellene főállásban csinálni viszont akkor kevesebb lenne a gyes.. ezért nem akarja otthagyni a fő állását de a körmözésből szeretne megélni.. és így már több vendéget és feszít mivel napközben időpontot nem tud adni csak délutánra..

Mondtam neki hogy ne a gyerekhez kösse a vállalkozását mert én még nem szeretnék.

Viszont az a pénz az nem biztos hogy több lenne mint amit így veszít hogy nem tud több vendégeket fogadni ezt valahogy nem tudja megérteni..

2019. szept. 24. 11:14
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha nem tudjátok megbeszélni szakítás.
2019. szept. 24. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana, ha előbb megnéznétek, mennyi az annyi, mert a kérdésből is kiderül, hogy egyáltalán nem vagytok képben. Pl. A gyes mindenképp ugyanannyi, 25ezer.

Amúgy meg marhára nem arról szól a vita, hogy körmözzön vagy se. Azt kellene megbeszélni, hogy akartok-e gyereket, és ha igen, mikor. Mert ez az alapprobléma.

2019. szept. 24. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:
2es igen tudom. A baj hogy nem tudom megmondani mikor szeretnék.m
2019. szept. 24. 11:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor döntsd el. Vagy értesd meg vele, hogy most nem.
2019. szept. 24. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés, hogy szeretnétek-e gyereket. Ha te nem akkor miért nem. Minden más kérdés eldöntése majd utána jön.
2019. szept. 24. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem késznek vagy érettnek magam rá. Szeretnék pénzt gyűjteni lakásra illetve egy kis tartalékot gyűjtenék mert én akarom a gyereket nevelni nem anyámék.
2019. szept. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!