Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak miért sikerül minden?
Jobban érzed magad, ha azt mondom, hogy nekem kellesz így látatlanba is?
A francba a vonzalommal. Ez a pár keserédes karakter bebizonyította, hogy mi összeillünk. Az én sikerességem és a te sikertelenséged tökéletesen passzol.
Értem amúgy, hogy lehangolt vagy, de mit vársz tőlünk?
Nem, nem sikerül másoknak minden. Rengeteg szomorú ember van.
Láttál te már 1 kézzel született gyermeket? Neki szerinted összejött az élet?
Vagy aki siket - látássérült...stb. Vagy olyan nőt, aki szeretne, de nem lehet gyermeke. Nekik összejött?
Mielőtt előadod a nagy halált, gondolkodj és örülj az életednek, mert milliószor lehetne rosszabb akár.
Na, a nők kamunyomora... úgy bírom ezt, amikor siránkoznak, hogy mindenki pattintja őket. Mellesleg akkora ellentmondásokat vázolsz, hogy az hihetetlen. Vadidegenek megkérdőjelezik, hogy hogyhogy egyedül vagy, miközben mindenki elhajít.
Sorry, de ezt a mesét senkinek sem hiszem el tekintettel a párkeresési igényekre, s piacra, hogy egy nő ne kelljen senkinek. Mennyit röhögtem ezen, egy Maúnika showban unintelligens, funkcionális analfabéta, legalja nőkért verekedtek össze férfiak. Na mindezek után nekem senki ne adja már be, hogy egy legalább átlagkategóriába tartozó nőre ne másszanak rá a faszik.
Miért várod el,hogy valakinek egy ilyen irigykedő,szomorú,sopánkodó nő kelljen akinek semmi önbizalma? Neked sem kéne ilyen férfi.
Seperj előbb össze a saját házad táján,szeresd meg magad majd kinyílik a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!