Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok együtt maradnátok egy olyan pasival, aki nem akar dolgozni és szerencsejátékokból tartja fent magát, de azt jól csinálja?
Figyelt kérdés
Egy héten többször jár kaszinóba és általában nyer. Ötezer forinttal kezd és 20-30 ezer forinttal jön ki onnan. Mellé tip-mix-el, abban is legtöbbször nyerni szokott.2019. szept. 21. 17:09
11/12 anonim válasza:
Évekig jártam a kaszinókat. Én is, barátaim is játszottak.
Megismerkedtem sok játékossal.
Összesen két emberről tudom, hogy ebből élt. Viszont, ők utálták a játékot. Nagyon gyorsan függő lehet az ember.
Háromféle játékost ismerek. Első, aki bármennyit nyer, azonnal vissza játssza és bukik mindent.
Másik, nyer, örül, feláll, hazamegy és másnap játssza vissza.
A harmadik a fehér holló, aki tud nyerni, akit maga a játék nem izgat.
Barátnője lehet a játékosoknak is, csak komolyat ne tervezzen.
12/12 anonim válasza:
18-20 évesen nem zavart volna, de ma már nem tudom elképzelni, hogy ilyennel legyek együtt. Erre nem lehet hosszú távon alapozni,teljesen egy kiszámíthatatlan dolog. Én nem akarok azon aggódni, hogy holnap tudok-e enni adni a gyereknek, vagy sem. Vagy ki tudjuk-e fizetni a lakbért, vagy megyünk az utcára. Ha milliókat nyerne sem érdekelne, mert ugyanígy milliókat is tudna bukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!