Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasítás csak olyannal fordulhat elő, akinek van valami nagyon gáz a külsejével vagy személyiségével?
Nem. Szerinted egy nő majd mindenkinek igent fog mondani?
Akkor nem lesz garantáltan visszautasítás ha akkor kezdeményezel, amikor van előzmény és egyértelmű jelek, hogy szívesen veszik a közeledésed.
A semmiből történő kezdeményezés a legjobb pasiknál is gyakran visszautasítással zárul.
Már jópárszor megkérdezted ezt amúgy.
Nem, engem is utasitottak vissza par nap kulonbseggel, majd utana a kovetkezo ugrott is a nyakamba. Pedig azalatt a par nap alatt nem sokat valtoztam. Az ember nem tetszhet mindenkinek, legalabbis keves olyan van, akiert tomegek lelkesednek. Azt kell megtalalnod, akivel passzoltok.
43F
3-assal érték egyet, a külsőn múlik minden, de a külső alapvetően a belsőt is visszatukrozi szóval így. Én direkt figyelem, már rá állt a szemem, van ennek egy matekja, hogy ki kivel illik össze, mindenkinek van párja, a szép viszont az átlagos, az aki mindenkihez passzol majdnem, de ugyanúgy neki is korlátolt számú tényleg hozzá illő (kb. Akivel kölcsönös szerelembe eshetnek) partner áll rendelkezésére.
A probléma ott van amikor torzul az alapvető külső, belső, ha el van hanyagolva, nem egészséges. Ők azok akik megtalaljak a másik feluket, csak azok le is szarjak és utána jönnek ide fel sírni. A másik probléma ott van aki nem annál próbálkozik akinél kéne, azzal kell, aki bejon ha egészséges vagy, ellentétek is vonzak egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!