Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak, ha a kiszeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak, ha a kiszemeltem elutasít?

Figyelt kérdés

Még senkinél sem próbálkoztam be úgy, hogy alig ismerem. Ráadásul az a helyzet, hogy elég sűrűn látjuk egymást. Nem az elutasítástól félek, ha nem vagyok az esete, nyilván nem fogok örülni, de akkor ez van. Fogalmam sincs, hogyan kellene reagálni, vagy mit kéne mondani, ha visszautasít, hogy utána ne legyen (annyira) kínos, amikor találkozunk. Egyáltalán ki lehet jönni viszonylag jól ebből, vagy törődjek bele, hogy ha nem úgy alakul, ahogy szeretném, egy darabig kellemetlen lesz?

20/l

2019. jún. 30. 03:50
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Jó nagy töketlen lehet a srác, ha bejönnél neki, akkor már rég léphetett volna, ha adtál felé jeleket.

De ha nemet mond, akkor ez van, nem fogtok beszélni, nem kell rá nézni.

2019. jún. 30. 05:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Eddig nem csináltam semmi olyasmit, amiből gondolnia kellett volna rá, hogy akarok bármit.

Utána próbálnám kerülni, de a szituációt közvetlenül hogyan reagáljam le? Ha nem mondok semmit, vagy kinyögöm, hogy oké, szerintem nagyon gáz.

2019. jún. 30. 05:35
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Mi benne a gáz? Megmondod, semmi gond, és eljössz mosolyogva. Ne lássa rajtad hogy letörtél és kész.

De honnan veszed, hogy elutasít? Első voltam.

2019. jún. 30. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem vagy kiszemeltje, akkor minek akarsz felszedni egy szinte idegen "alig ismerem" pasit? Inkább hívd fel magadra a figyelmet, aztán lépjen ő ha akar.
2019. jún. 30. 06:36
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ha valaki lazán ismerkedik, úgy mintha rutinosan tenné, az nem tud kínos lenni, nem kell szorongani emiatt, vagy letörni, ha visszautasítottak. (eleve a visszautasítást nem kell sértōnek venni, hiszen millió oka van, kezdve attól, hogy valaki bizalmatlan akár, nem nyitott, vagy van valaki más kapcs neki kialakulóban, stb.)

Ha nem úgy viselkedsz, mint aki bele van zúgva a pasiba elsō látásra, hanem csak úgy közvetlenül ismerkedtél vele, akkor nem ciki. Ha nem is nyomulsz, hanem közben figyeled a reakcióit, hogy miként viszonyul hozzád, akkor nem tud rosszul elsülni.

2019. jún. 30. 06:52
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
A férfiaknak nincs egy bizonyos "esete", mint a nőknél. Tehát nem kell ilyen "tudom, hogy a szőkék tetszenek neki, én barna vagyok, el fog utasítani" végletekben gondolkodni. Attól, hogy tetszik neki a szőke, még simán összejön a barnával.
2019. jún. 30. 07:37
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
És miért akarsz kezdeményezni?
2019. jún. 30. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Lehet ezt kedvesen is csinálni, hogy ne legyen olyan kínos. Ráírsz például, hogy "van kedved eljönni velem kávézni?:)". Személyesen meg próbálj valahogy mellékeveredni, hogy rá tudj köszönni.
2019. jún. 30. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen szituban többnyire az szokott lenni hogy a srác felajánlja a kötetlen kaland lehetőségét ( magyarul ha éppen nincs más kéznél, előveszi őt) a làny pedig ennek is örül remélve hogy idővel valódi kapcsolattá is fejlődhet a dolog. Kérdés hogy te vagy-e annyira naiv mint egy tipikus lány
2019. jún. 30. 10:19
 10/10 anonim ***** válasza:
59%

Ugyan, túlreagáljátok. 18 évesen én szedtem fel a barátom, ennek 3 éve.

Szeretjük egymást, de valakinek tennie kellett valamit.

Kedves kérdező! Sokszor kezdeményeztem már, volt hogy elutasítottak. Nem volt gáz, csak lazán. Hívd el valahová, és kész. De ha nemet mond, akkor mosolyogj és ennyi. Mondd hogy oké. Nem lehet gáz, ha nem hagyod, hogy gázul érezd magad. Akkor ő sem fog így érezni.

Sok sikert! :)

2019. jún. 30. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!