Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy minden ember kap visszautasítást?
Ezt nem nagyon tudom elhinni...
Szerintem alapból nem kellene előfordulnia a visszautasításnak, kivéve persze, ha az illetőnek valami olyan külső/belső tulajdonsága van, ami miatt érthető, ha valakinek nem jön be.
Az az ember kap visszautasítást, aki érdeklődik a másik iránt. Az biztos nem, aki csak ül a szobájában naphosszat és még neten sem közeledik senki felé.
Egyébként érthető, hogy az ember nem jön össze bárkivel, megvan mindenkinek, hogy milyen emberrel lenne együtt szívesen, kit talál vonzónak. Ritka, hogy mindkét fél vonzónak találja a másikat és minden tulajdonságával együtt szereti. Ez az alapja egy normális kapcsolatnak.
Nem minden ember kap visszautasítást, de szerintem gyakori, hogy egyszer az életben előfordul, bármennyire is ragyogó, meg lehengerlő a személy.
Ez az alapból nem kellene előfordulnia a visszautasításnak, szépen hangzik, de csak úgy lehetne kivitelezni, ha mindenki jól tudna olvasni a "jelekből", így csak annál a személynél kezdeményeznének az emberek, akiknél tudják, hogy van esélyük.
Csak, hogy a valóságban ez teljesen más. Van aki "miért ne?" alapon is bepróbálkozik, van aki meg hiába olvas jól a jelekből, mégse jön össze stb. Sajnos nem ilyen egyszerű.
Mindenki kap visszautasítást, csak az nem, aki nem próbálkozik.
"Szerintem alapból nem kellene előfordulnia a visszautasításnak"
Nyuszika, a boltban az árúnak nincs saját akarata, az embereknek van.
De a te verziód jobb. Én most kezdeményezek nálad, és nem utasíthatsz vissza.
Juli néni 120 kg/66 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!