Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elveheti tőlem a gyermekem?
19 éves vagyok, a volt párom 25. 4 és fél évet voltunk együtt, ebből fel évet együtt laktunk a szüleinél.
Van egy 9 hónapos közös gyerekünk.
Meg romlott a kapcsolatunk a szülei miatt , akik bántotak , és még aláztak.
3 hónapja lakók a szüleimnél , azóta se tudtunk meg egyezni, én oda nem akarok menni a szüleinél. De ő azt szeretné ha a kislány csak úgy elvihetné akár egy napra is tőlem.Én ezt nem szeretném mert nagyon rossz emberek.
És mielőtt azzal jönne valaki hogy de a párod szülei eltartottak akkor nem lehetnek rossz emberek , de hidjetek el azok, és adtunk a szamlákba a konyhai bevarsalasokba minden fát is vettünk szóval nem ingyen laktunk ott...
Meg

Indítsd el a gyermekelhelyezési pert mihamarabb. Addig ugyanolyan jogai vannak, mint neked, tehát azt is megteheti, hogy elviszi és nem adja vissza.
Ha sikerül a láthatásban megállapodnotok, onnantól tiszta lesz a helyzet. De azt nem tilthatod meg neki, hogy a szüleihez vigye őt.

1!
Dehogynem. Az apja. Ugyanúgy teljes jogú szülője, mint a kérdező. Plusz ha ott laktak, akkor a gyerek is ida van bejelentve, ergo pillanatnyilag a kérdező az, aki jogellenesen tartja magának a gyereket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!