Miért van az hogy elválta, az előző házassagombol van egy gyermekem újra házasodtam és a gyermekem nem áll meg a mostani férjem előtt mit tegyek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 20:09
2/11 anonim válasza:
Növessz tököt, és kapd el a férjedét :D
3/11 anonim válasza:
Dobjad ki az ilyen férjet a pcsába!
4/11 anonim válasza:
Szerintem ezt kezdd elorol mert nalunk ezt a kifejezest marmint hogy megall valakinek azt mi egesz maskepp ertjuk es igy nagyon zavar engem...
5/11 anonim válasza:
Hogy mi van? Valaki fordítsa már ezt le magyarra!
Van egy gyereked, aki feldől mindig az új férjed előtt? Talán mielőtt megtanul járni ne engedd el a kezét.
6/11 anonim válasza:
A "nem áll meg előtte" szerintem azt jelenti, hogy ki nem állhatja őt a férjed, bármit csinál a gyerek, a férjednek nem felel meg, stb.
(Régen a szüleim használták ezt így, hogy "nem áll meg előtte". Szóval hogy a másik fél ki nem állhatja, kritizálja, stb.)
De lehet, hogy nem így értette a Kérdező...
7/11 anonim válasza:
Ha ez huzamosabb ideig igy van és a gyereked erre nem adott -nagyon- nyomós indokot, akkor én személy szerint elhagynám a pasit. Mindkét félnek meg kell próbálni ezt a helyzetet elfogadni de ha a pasinak nem megy, az nálam a házasságnál is kizáró ok lett volna. A gyereknek nehezebb mindig mert ö nem dönthet.
8/11 anonim válasza:
Én nem mentem volna férjhez ilyen emberhez. Nekem a gyerekem fontosabb, mint egy olyan férfi aki folyton beszólogat neki. Gondolj bele a gyereked hogyan esik ez.
9/11 anonim válasza:
Nálunk a sertésre mondják, ha nem áll meg a koca a kannak :D
Viccet félretéve ezen hamarabb kellett volna gondolkozni, gondolom akkor is utálták egymást, amikor még nem voltatok házasok.
10/11 anonim válasza:
Hát akkor vagy megbeszélitek a dolgokat, vagy választanod kell a gyereked és a férjed közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!