Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem tökö, extrovertált akkor nincsen esélye a csajoknál?
Nincs.
Nekem volt egy jóképű exem, de egy tök volt, és a kommunikációja kimerültaz sms- ben.
Ez irl volt borzasztó,mikor én kérdeztem, ő meg elintézte annyival, hogy “ aha” “ igen” “ nem”.
Ennek semmi köze az extrovertáltsághoz. Párom elég erősen introvertált, mégis jókat lehet vele beszélgetni, nem egy tök.
(Azt hiszem, ezzel válaszoltam a kérdésre is)
A gyáva az a "nem tökös"-nek számít? Velem lehet beszélgetni, szóval ezzel nincs baj, komolyabb probléma, hogy én sosem fogok keménykedni "ego-harcokat" vívni, értelmetlen küzdelmekbe belemenni... Nem látom ezek értelmét.
De olyan értelemben sosem leszek "bátor, tökös", ha pl. randalírozó kisebbség van nem fogok házhoz menni a bicskázásért. A bajt elkerülni kell, nem beleszaladni. A nagyon "tökösek" nem is élnek sokáig ilyen okok miatt, a háborúban is ezeket kapta el az első sortűz, mert rögtön beleszaladtak.
Az értelmesebbek meg elsunnyogtak hátul vagy katonaszökevények lettek. Lehet ez gyávaság, meg szánalmas, de aki így tett az túlélte a "tökösek" meg nem.
A gyavaknak nincs eselyuk. Nemcsak a noknel.
43F
A bátrak többsége pedig gyorsan meghal amikor az igazság bajnokaként rendreutasítják a randalírozó ultrákat vagy bicskázó etnikumot. Tudni kell csendben maradni és elkerülni a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!