Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghódítani egy férfit? Miért nem ad magának egy esélyt? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy pasi (28 éves, én is) fél éve ismerjük egymást. Már az első találkozás alkalmával az ágyamba kötöttünk ki, mert megvolt a vonzalom. Azt hittem, hogy egy egyéjszakás kaland volt és többet sose látom. Soha nem csináltam ilyet és nem is vagyok rá büszke, de már a beszélgetések során éreztem, hogy ő az akire szükségem van. Én már akkor szerelmes voltam. Amióta ismerem majdnem minden péntek estét együtt töltöttünk. Nem vagyunk kapcsolatban, igazából azt se tudom mi ez. Majdnem minden nap beszélünk, milyen napja volt, mit csinált stb.

Tudja, hogy én szerelmes lettem, mert elmondtam neki. Viszont ő nem azt érzi amit én. Nem tudom az előzményeket, hogy milyen barátnői voltak, ki szakított kivel... A lényeg, hogy nem akar nekem fájdalmat okozni, mert tudja hogy én többet érzek. Nagyon jó a szex, teljesen egy hullámhosszon vagyunk.

Minden vágyam hogy kapcsolatba legyünk. De ő nem akar. Tudom hogy nincs senkije. Hogyan tudnám őt rábeszélni, hogy legalább magának adjon egy esélyt?

Ha jól tudom nem mindenkinél alakul ki szerelem első látásra. Hanem a találkozások, beszélgetések alkalmával kedvelik meg egymást az emberek...

2019. szept. 10. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Porig alázod saját magad. Most kéne kiszállnod, és neked kéne kimondanod a végét. Különben nagyon rossz vége lesz, amit nem kívánok neked. Sajnos átéltem ilyesmit én is. A mostani eszemmel nem futnék olyan ember után, akit nem érdeklek.
2019. szept. 10. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"nem akar fajdalmat okozni" :DDDD

De közben persze azert dug, pedig tudja hogy mennyire bele vagy zugva.

Csak használ, fogf mar fel.

2019. szept. 10. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Hulye nok...tipikus hulye no vagy !
2019. szept. 10. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

"Amúgy neked sose mondta anyád, hogy ne feküdj le már első randin a férfival? Így ha szeretnéd se fog soha komolyan venni, mert már megvoltál neki"

Na hát az ilyen közhelyeknek hittem én is, itt én akartam nőként kötetlen, laza kapcsolatot, mi is ismertük valamennyire egymást előtte.

A pasi ráadásul idősebb is, mindenki ugyanezt írta, hogy csak "szexet akar, nyugi". Igazából ezt is mondta sőt, én is direkt lefixáltam vele, hogy egyáltalán nem akarok többet, mert a viselkedése viszont mást mondott sokszor...

Első alkalommal találkoztunk, meg is történt, gondoltam ennyi. - Ahhoz képest a pasiról kiderült, tényleg jól éreztem, és nagyon kitartóan keres azóta is folyamat, hiába lett megbeszélve már az elején, kiderült mégis többet akarna, állandóan a fejében járok stb..

Kedvelem ős és én tényleg nem akarom bántani, viszont pont ezért nem érdemes ezt folytatni ilyenkor már..

Csak akkor folytasd, ha el bírod viselni, hogy ebből valószínűleg soha nem lesz több. Egy kis esély mindig van persze, de ez a túl korai nagy szerelmi vallomás rontott inkább a legtöbbet, nem a túl gyors szex..

Ha magamból indulok ki ugyanis, ezzel most egy extra felelősséget és nyomást is rátettél a nyakába ezzel, hogy tudja, hogy te már bőven többet érzel, ő meg nyilvánvaló, hogy nem így érez és így frusztráló..

Túl hamar coming outoltál, ezzel veszti el igazán az egész a varázsát, mert ha a másikban ez még nem alakult ki, egy bizonyos elvárás helyzet alakult ki, tetszik nem teszik.. Ezzel lett lelőve még az a halvány kis esély is, (mivel eleve sem akart most elköteleződni). Túl gyors volt a tempó, na.

N

2019. szept. 10. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Én is azt mondom, amit a többiek. 99%, hogy csak szex, és más semmi, ill. jó, hogy legyezed a hiúságát, de még sincs felelősség, kötöttség.

Talán ha egyszer pénteken szex helyett beszélgetnétek... Ha megkérdeznéd tőle, hogy miből gondolja, hogy nem elég jó neked? Ez rengeteg esetben tényleg csak azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatot, de lehet, hogy azt, hogy nincs a kapcsolathoz elég önbizalma, nem tartja magát elég érettnek, stb. Azt kell kideríteni, hogy erről magyaráz, vagy a lelépőszöveget mondogatja.

Adj határidőt magadnak, és neki, hogy vagy megváltozik, tisztességes választ ad, vagy lelépsz, mert te értékesebb vagy annál, hogy a szerelmedet szó szerint egy "natúr faszra" fecséreld.

Erősítsd az önbizalmad, találj valami hobbit, vagy akármit, ami sikerélményt ad, és szeresd, értékeld magad jobban!

2019. okt. 7. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!