Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet meghódítani egy férfit? Miért nem ad magának egy esélyt? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy pasi (28 éves, én is) fél éve ismerjük egymást. Már az első találkozás alkalmával az ágyamba kötöttünk ki, mert megvolt a vonzalom. Azt hittem, hogy egy egyéjszakás kaland volt és többet sose látom. Soha nem csináltam ilyet és nem is vagyok rá büszke, de már a beszélgetések során éreztem, hogy ő az akire szükségem van. Én már akkor szerelmes voltam. Amióta ismerem majdnem minden péntek estét együtt töltöttünk. Nem vagyunk kapcsolatban, igazából azt se tudom mi ez. Majdnem minden nap beszélünk, milyen napja volt, mit csinált stb.

Tudja, hogy én szerelmes lettem, mert elmondtam neki. Viszont ő nem azt érzi amit én. Nem tudom az előzményeket, hogy milyen barátnői voltak, ki szakított kivel... A lényeg, hogy nem akar nekem fájdalmat okozni, mert tudja hogy én többet érzek. Nagyon jó a szex, teljesen egy hullámhosszon vagyunk.

Minden vágyam hogy kapcsolatba legyünk. De ő nem akar. Tudom hogy nincs senkije. Hogyan tudnám őt rábeszélni, hogy legalább magának adjon egy esélyt?

Ha jól tudom nem mindenkinél alakul ki szerelem első látásra. Hanem a találkozások, beszélgetések alkalmával kedvelik meg egymást az emberek...

2019. szept. 10. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te csak egy luk vagy neki....es az neki eleg.
2019. szept. 10. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha jól megy a formalitás nélkül is, akkor nem kell erőltetni. Minek neked a formális kapcsolat?
2019. szept. 10. 17:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert vágyom a társaságra, hogy több időt töltsek vele. Meglepetésekkel kedveskedni neki stb.
2019. szept. 10. 17:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag, nem akar tőled mást, csak szexet. 28 évesen észre kéne venni.

Nem akar fájdalmat okozni? Jó vicc. Tudja, hogy bele vagy zúgva, közben párszor még lekúr, aztán mehetsz. Azt is tudja, mekkora sírás lesz a végén részedről.

2019. szept. 10. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

A forgatókönyv az lesz, hogy egyszercsak eltűnik az életedből egy szó nélkül, amikor talál valakit, akibe szerelmes lesz. Téged még arra se fog méltatni, hogy elbúcsúzzon, hiszen megmondta, hogy csak szex, nem tartozik neked se hűséggel, se elszámolással.

Úgy fog keresztülgázolni a lelkeden, hogy azt az életben nem hevered ki.

2019. szept. 10. 17:47
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
több időt így is tölthettek együtt. ajándékot is vehetsz neki
2019. szept. 10. 17:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta tisztán mi a helyzet. Most komolyan ráakarod beszélni, hogy "de milyen jó lesz, csak próbáljuk meg" ? Ez szánalmas. Szerintem fogadd el, hogy téged nem szeret. Ha tukmálod magad akkor se fog szeretni. Amúgy neked sose mondta anyád, hogy ne feküdj le már első randin a férfival? Így ha szeretnéd se fog soha komolyan venni, mert már megvoltál neki. Oda a varázs, az a kicsi is ami lehetett volna.
2019. szept. 10. 17:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
O nem eselyt nem ad, hanem csak szimplan szexre kellesz neki meg idotoltesre, semmi komolyra. Elsore raugrottal a rudra, kijelölted a sajat helyedet agymelegitonek. Ez mar nem fog valtozni, ezzel mindenkepp legyel tisztaban.
2019. szept. 10. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:47-vel abszolut egyetertek, kiveve ezt: "Úgy fog keresztülgázolni a lelkeden, hogy azt az életben nem hevered ki." Nyugi kerdezo, ki lehet. Eltart majd par honapig, akar evekig, de az ido (kozhely) begyogyitja a sebeket. Huszas eveim elejen eltem at a poklok poklat eletem elso szerelmevel valo szakitas utan. Kb. 2 evig szenvedtem, de most igy a 40hez kozel mar csak megmosolyogtat ez az emlek. Szoval fel a fejjel, ki lehet heverni, de nem lesz konnyu, az tuti.

Amugy tenyleg ne eroltesd! Tudom nagyon nehez ilyenkor okosnak lenni, de higgy nekunk, mert mi kulso szemlelokent tudunk tanacsot adni sajat tapasztalataink alapjan, sajat hibainkbol tanulva; te viszont nem tudsz most jozan esszel gondolkodni mert szerelmes vagy :(

2019. szept. 10. 18:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igazad van utolsó, én is sok mindent túléltem, kihevertem.

De ha teheti, kerülje el ezt a megalázó felállást, mert tényleg csak addig van rá szükség, amíg nem jön a nagy Ő a pasinak. Ki akar szamár lenni a ló helyett?

Én ezért szálltam ki első alkalom után a szexkapcsolatomból, pedig még csak szerelmes se voltam, de megalázó volt ez a pótlék szerep. Ha szerelmes lettem volna, lehet hogy megérte volna benne maradni egy ideig. Voltam már olyan szerelmes, hogy azt mondtam, ha csak egyetlen éjszakára kapnám meg, az is megérné. Ettől függetlenül a szexkapcsolatban levő partnernek nem jár az a megbecsülés, hogy normális módon szakítanak vele és ez nagyon megalázó. Egész egyszerűen csak el lesz hajítva, mint valami papírgalacsin. Valószínűleg még a kegyelemdöfést se kapja meg, amiben a pasi értesíti róla, hogy bocs, ne várj többet. Majd rájön magától, amikor a férfi már nem keresi többé. Akkor esetleg rákérdezhet és esetleg kap egy egyenes választ.

2019. szept. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!