Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 27 éves férfitól mit várnak el a nők manapság?

Figyelt kérdés
Hol kell tartania az életben? Mi az aminek már meg kell lenni?? És ha fiatalabb barátnője lenne mondjuk csak 18-20 éves ő is elvárna ezt azt hogy legyen? Csak őszintén. Köszi.

2019. szept. 7. 19:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
71%
15-ös, akkor azt hogy magyarázod, hogy a nők nagy részének van párkapcsolata? Ilyen sok általad leírt álomférfi van?
2019. szept. 7. 23:10
 22/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
18%
#21: Beérik a rosszabbal/csóróbbal/rusnyábbal addig, amíg nem jön egy jobb/tehetősebb/jóképűbb. Logika. A nők kapcsolatfüggők.
2019. szept. 7. 23:14
 23/27 anonim ***** válasza:
86%
Hagyjátok már, a legrosszindulatúbb egy kretén, nőt még csak újságban látott.
2019. szept. 7. 23:45
 24/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
18%
#23: Téged csak a Napisz#ron.
2019. szept. 8. 00:03
 25/27 anonim ***** válasza:
91%

Én azt tudom leírni, hogy én mit vártam el saját magamtól:

- Normális bevételi forrás

- Stabil anyagi háttér

- Saját lakás (albérlet, vagy saját tulajdon)

- Valamilyen hobbi

- Egészséges önkép

2019. szept. 8. 10:43
 26/27 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes kérdés..nekem is van nyilván egy elképzelésem, hogy milyennek kéne lennie..de a valóságban, ha találkozol valakivel, aki megfog, akkor nem fog számítani, hogy van-e autója, vagy mennyi pénze van. Az fog számítani, hogy hogy érzed magad vele.

De egyébként az én fejemben ezek az elképzelések vannak:

Legyen egy állása, ami viszonylag jól fizet, és szereti is. Ne a szüleivel lakjon. Legyen jogsija. Legyen határozott, és tudja, hogy mit akar. Beszéljen egy idegennyelvet. Figyeljen magára, a testére, az öltözködésére. Lehessen vele beszélgetni komolyabb témákról is. Nem "rocket science" jellegű dolgokra gondolok, hanem csak például a világ dolgaira.

Szerintem ezek egyébként nem nagy dolgok. A férfiak többet várnak el tőlünk.

2019. szept. 8. 22:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Legfontosabb szempont számomra hogy legyen munkahelye.

Lehetőleg ne a szüleinél lakjon, persze ha mondjuk csak azért lakik ott mert igy spórol egy saját kecóra még elfogadható, ha nem olyan hosszú idő a cél elérése.

Számomra a jogsi és az autó olyan,jó hogy van de nem elvárás részemről.

2019. szept. 10. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!