Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 27 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 27 éves férfitól mit várnak el a nők manapság?

Figyelt kérdés
Hol kell tartania az életben? Mi az aminek már meg kell lenni?? És ha fiatalabb barátnője lenne mondjuk csak 18-20 éves ő is elvárna ezt azt hogy legyen? Csak őszintén. Köszi.

2019. szept. 7. 19:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem egy 27 éves embertől nem akkora elvárás hogy főállásban dolgozzon, meg hogy fel tudjon mutatni valamit, mindegy hogy az illető férfi vagy nő.. az átlag nem a rózsadombon lévő villat meg nem tudom milyen luxus autót várja el hanem hogy a párja legalább azon a szinten legyen mint ő, vagy ha még nincs, akkor legalább céljai legyenek és ambíciói. Mindenki gondtalanul akar élni, ezért nem hibáztatható egyik nem sem
2019. szept. 7. 20:18
 12/27 anonim ***** válasza:
9%
Tehermentes saját lakást, a nőjénél minimum másfélszer nagyobb fizetést, jogsit, autót. Mindezt azért, mert különben "nem tud felnézni" a férfira.
2019. szept. 7. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Én csak olyat várok el, amit magam is tudok teljesíteni, így az alábbiak:

- tanuljon vagy dolgozzon

- ne a szüleinél éljen

- legyenek céljai, akár olyanok is, amikért éveken át tenni kell

- legyenek hobbijai, érdeklődési körei

- beszéljen legalább egy külföldi nyelven

- legyen némi megtakarítása (nem milliókra gondolok)

Az alábbiak nem adnak garanciát arra, hogy kedvelném is az illetőt, hiszen mondjuk a céloknál és érdeklődéseknél hatalmas előny, ha hasonlóak vagy azonosak.

23/L

2019. szept. 7. 21:05
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

Én gazdag családban születtem, egyedül lakom, így a randikkal meg a szexxel sosem volt gond, megoldottuj nálam.

Az fontos, hogy dolgozzon a másik, de nem érdekel, hogy mit. Mindenkinek más az érdeklődési köre, máshoz ért, valaki nem érzi jól magát irodában, stb.

Autót sosem vártam el, Budapesten amúgy is elég értelmetlen, utazni is lehet vonattal, busszal, legvégső esetben meg taxi, ha tényleg olyan a helyzet.

Nekem az a fő, hogy jól érezzük magunkat egymással.

2019. szept. 7. 21:26
 15/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
22%

Saját családi ház, saját autó, minimum két diploma, minimum nettó 400 ezer forintos fizetés (nem hegesztőként, hanem minimum középvezetőként), havonta utazgatások az ország (és/vagy Európa) különböző pontjaira, speciális, lehetőleg költséges hobbi. Ezenfelül legyél két lábon járó enciklopédia, érts mindenhez az űrhajóépítéstől kezdve a legelvontabb színházi drámák kivesézéséhez. Ezenfelül legyen férfias, markáns arcod, nagy barna szemed, barna felnyírt hajad, szép barna bőröd, vakítóan fehér fogsorod, egyenletes arcszőrzeted, izmaid, izmaid, izmaid, egy-két nagyobb tetoválás sem árt a jobb vádlin, bal lapockán. Ezenfelül legyél népszerű, legyenek az ismerőseid/barátaid között hírességek. A nők forduljanak utánad, minden csinos nőci mosolyogjon rád az utcán. Ismerd a belváros felkapott helyeinek tulajait, ingyen legyen belépési jogod oda. Legyen vadonatúj autód alufelnikkel, luxusnak számító felszereltséggel. Legyen a házad is luxusfelszereltségű, jakuzzi, szolárium, borpince, biliárdterem, teniszpálya, mozihelyiség, bárpult, üvegfalú medence, arany csaptelepek, étkezőkészletek, csillárok. Minden hétvégén valami befolyásos haverod bulizzon nálad stb.

És akkor jönnek a kamu nők, akik azt mondják, elég, ha anyutól külön laksz. Az évezred vicce. 😂

2019. szept. 7. 21:56
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg, 15-ös? Akkor ezek szerint egyetlen irodistának, tűzoltónak, rendőrnek, eladónak, gyári munkásnak, tanárnak sincs nője? Mert az emberek nagyon kis része keres 400 ezer körül. De én nem csak orvost, jogászt és IT szakembert látok nővel. Vagy neked csak a plázacica a nő? Ez mindent megmagyaráz. Ellenkező esetben csak hazudozol itt össze-vissza.
2019. szept. 7. 22:01
 17/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
15%
#16: Azt ugye tudod, hogy nem csak a plázacicák vágynak ilyen hapsikra? Úgyhogy ne gyere nekem ezzel a plázacicás, suttyó, félrevezető magyarázattal.
2019. szept. 7. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
23%
A #15-ös nagyon igaz csávó!!!
2019. szept. 7. 22:22
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Érdekes, az általam ismert nők engem is beleértve szerelemre és kölcsönös vonzalomra, közös célokra vágytunk mindig is. Furcsa. Mi tökéletesen boldogok vagyunk a tanár, szakács, irodista párunkkal. Különös.

Azért az elég durva, hogy ha valaki azt mondja, hogy nem ezek a dolog érdeklik és így is él, te jössz, és közlöd, hogy hazudik. És ha az élete is azt mutatja, hogy igazat mond, akkor biztosan titkon másra vágyik.Ez azt mutatja hogy nagyon beteg gondolkodású ember vagy.

2019. szept. 7. 22:45
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Az a kérdés inkább, te mit vársz el magadtól.
2019. szept. 7. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!