Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos budapesti lányok-fiatal nők! A metrón szoktak bepróbálkozni nálatok pasik?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 16:54
1/3 anonim válasza:
Előfordult már többször is, de eddig csak egy olyan srác volt, aki szimpatikus is volt, és utána beszélgettünk.
2/3 anonim válasza:
Én fiú vagyok de megosztok egy sztorit mert pont témába vág. Szóval reggel utazok a metron, eléggé késésben voltam így siettem. A felfelé vezető mozgólépcsőre sorban állva bejött elém egy nagyon szép csaj, pont az esetem. Ráadásul olyan illata volt hogy beájultam, meg folyton dobálta előttem a haját, le sem bírtam róla venni a szemem. Hirtelen semmi nem lett sietős, azt kívántam, bár örékké tartana a pillanat. De ő is sietett, felérve pont az ellenkező irányba ment, és akkor jöttem rá hogy én is sietek, mindenki ment a maga dolgára. Annyit akartam csak ebből kihozni hogy az emberek a metron, buszon, egyéb tömegközlekedési eszközökön el vannak foglalva vagy saját magukkal, vagy a napjukat tervezik, vagy sietnek valahova, stb. Nem biztos hogy van idejük/kedvük idegenekkel bájologni, ez gondolom érthető :)
3/3 anonim válasza:
A szépség relatív, kinek mi. De... olyan volt már többször is, hogy még jeleket is adtam a metrón, láttam is, hogy jönnének, de nem mernek, mintha valami visszahúzná őket fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!