Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleitek milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleitek milyen gyakran keresnek benneteket? És már külön életetek van, élettársatok/feleségetek.

Figyelt kérdés

Sms,Viber,Messenger,Telefon? Mit tartotok egészségesnek? Aki megszakította teljesen a kapcsolatot a szülőkkel az nem ide tartozik csak aki szokott velük beszélni.

Mennyi az egészséges? Van hogy leültök filmezni és a férfi anyukája telefonál,stb mikortól zavaró/terhes számotokra ez? Tudom nagyon változó, mi az ami nektek sok? Vagy menyjelöltként kizökkentett a komfortzónátokból?

2019. szept. 6. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szüleim elváltak, párom szülei nem. A szüleim közül apu kb 2 hetente hív magától, anyu hetente. Párom szülei közül az édesapja hetente hívja, az édesanyja pár naponta. Szülőkhoz kb 2 hetente megyünk felváltva, azaz kb 5-6 hetente megyünk ugyan oda. Amikor ott vagyunk, akkor segítünk is amiben tudunk. Random hívni néha édesanyám szokott, mikor valami számítástechnikai nyűgje van, ezek ilyen 3 perces telefonok pár hetente. De nem zavaró, nem tolakodó egyik szülő sem, és ha azt mondjuk, hogy most nem alkalmas a hívás, vagy fel sem vesszük, esetleg kinyomjuk, akkor sincs belőle sértődés. Tudják, hogy már a saját életünket éljük. 29F
2019. szept. 6. 15:26
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! És várom a többit! :D

Nekünk a 2-3 hetente ebéd sűrű lenne. :( De kivédtük! xD

2019. szept. 6. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Férjem átlagosan kb. heti 2-3x beszél a szüleivel, de ez nagyon változó, helyzetfüggő. Van, hogy 2-3 hétig semmi, van, h naponta többször - pl. most beteg a nagymamája, nyilván meg kell szervezni, h ki/mikor viszi dokihoz, meg jönnek a “helyzetjelentések”.

Anyósommal kb. heti kétszer beszélek messengeren, anyukámmal gyakran ráírunk egymásra apróbb dolgokkal kapcsolatban is, úgy naponta-kétnaponta messengerezünk, ill. heti 1 telefon megvan. Apám nincs.

2019. szept. 6. 16:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Jah, az említett filmes példa nekem nagyon idegesítő, dehát egyrészt senki nem tehet róla, h épp akkor talált meg, másrészt nem szülőfüggő; bárkitől idegesít. :)
2019. szept. 6. 16:18
 15/23 anonim ***** válasza:

Én anyámmal heti egyszer beszélek Messengeren pár szót. Olyan 3-4 havonta egyszer elugrunk hozzá egy napra (másik országban él), amikor költözött mondjuk, akkor kicsit gyakrabban, de nekem az már túl sok volt. Pedig jóban vagyunk, csak engem nagyon idegesít.

A férjem anyukájával viszont jó kapcsolatot ápolunk, a város másik felében lakik, szóval pont kényelmes közelségben ahhoz, hogy messze se legyen, de azért túl közel sem. Párnaponta Hangoutson szoktak beszélni a férjemmel, néha velem is külön beszél pár szót Messengeren, de tényleg keveset. Amikor nyaralunk, küldünk neki szelfiket, ő meg küld válaszul fotókat a macskánkról, mert ő szokott cicaszitterkedni :D Minden vasárnap nála ebédelünk. Nekem ez egyébként teljesen normális, gyerekkoromban hozzánk is minden vasárnap jöttek a nagyszüleim, nekem ez valahogy normális most is, még ha helyhiány miatt inkább anyósomhoz megyünk. Amíg saját lakásra gyűjtöttünk, addig nála laktunk, valahogy természetes volt, hogy miután elköltöztünk is rendszeresen és relatíve gyakran látogatjuk (ha rajta múlna, minden nap ott vacsoráznánk, és előre félek, mi lesz, mikor megszületik a gyerekünk- első unoka lesz, és már nagyon várja, de ennek örülök, mert iszonyatos segítség lesz).

2019. szept. 6. 16:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyós és após már nem élnek. Anyuval két hetente telefonálunk, ennyi elég is.
2019. szept. 6. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Én külön lakom, teljesen hektikus, hogy mennyire keres anyám, mikor hogy. Általában nem. Testvéremmel már valamivel többet beszélek. Öreganyám havi egyszer látogatom meg, ha van szabadságom.

De nem tudom mennyire rázná meg őket, ha elvinne az infarktus. (Nem nagyon, anyám és testvérem ottvannak egymásnak, nagyanyám meg elég skizofrén alkat, nem hatják meg az ilyen dolgok)

Egyéb ismerőseim nincsenek, csak a kollégák meg a 10 éve nem látott régi ismerősök.

2019. szept. 6. 17:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

én már 3x hazaköltöztem meg el újra....hol albérlet volt, hol egyik barátnőmnek volt lakása...szóval változó volt, de míg nem lett új kapcsolat mindig hazaköltöztem.

Nem árt ha van hová hazamenni.

2019. szept. 6. 18:00
 19/23 A kérdező kommentje:

#15 os azert ez a minden vasarnap ott enni szamomra maga a halal lenne es olyan mintha a kormomet tepnek kb.. parom azt mondta a csaladjanak h 1-2 havonta 1 vacsi kozosen oke de hetente ott enni es ahhoz igazitani a piheno idonket nem palya neki sem.

3 naponta beszel szuleivel sms,azt mondta neki ez igy eleg es jo is. Minket telon nem hivnak mert mindig mondjak h nem akarnak zavarni DE erdekli h jol vagyunk e ezert leirjak paromnak inkabb h mizu. De mar nincs hiszti abbol,hogy nem jarunk oda enni 😁

#17 es ne lasd ennyire busan a vilagot! :( Ha meg nem szereted oket sz#rd le oket es legy boldog.

2019. szept. 8. 16:51
 20/23 A kérdező kommentje:

Ahogy a #13as es a #16os irja az a hozzank legkozelebbi.

Van akik gyakran csevegnek meg van akinek a havi 3 is sok(k)..

De mi az atlag? Akkor nem gaz nagyon,hogy anyos(jelolt) heti 3X rair a paromra hogy vele vagy velunk mi ujsag hogy vagyunk? Eloszor azt hittem azert teszi ezt mert nem hiszi el h tudunk gondoskodni magunkrol. De akkor ez nem nagyon gaz? Ennyi meg normalis?

2019. szept. 8. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!