Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ahol megengedik a férfiaknak az erőszakosságot, ott tényleg mindennapossá válik?
Olyan kultúrájú országokra gondolok, ahol még mindig nem egyenjogúak a nők, és nem lépnek fel annyira a verés/nemi erőszak ellen. Ilyen helyeken mindennapos.
Ez felveti szerintem azt a lehetőséget, hogy a férfiak nagy része zsigerből ilyen lenne, ha engedné itt is a társadalom. Pedig én nagyon azt hittem, hogy ez csak egy elenyésző %, a többség pedig azért nem csinálná, mert nincs gyomra hozzá, eszébe sem jut. Biztos van ilyen is, csak már nem tiszta, hogy vajon mekkora arányban.
Nem vagyok olyan nagyon vérfemináci, nem utálom a férfiakat, mindig is nagyon vonzódtam hozzájuk lelkileg is, csak ez a dolog elgondolkodtat.
"A nők csak azért nem eroszakosak, mert fizikailag gyengék" - pont ezért hoztam fel a lövöldözős példát. A puskahoz nem kell erő,de mégis naponta lovoldoznek férfiak. Mikor volt utoljára gyasznap itt, vagy "fegyverfoldon" , Amerikában azért, mert egy nő vett magának fegyvert és kezdett mészárlásba?
Vagy két nő között kb kiegyenlitettek ez erőviszonyok, de megsincs annyi ilyen fizikai erőszak, mint férfi és nő, vagy férfi és férfi között. Ha két nő egymásnak esik egy kocsmában az egy hónapig téma, de ha két férfi esik egymásnak, az csak egy átlag péntek este.
#10 viszont kapiskal valamit, csak az a gáz hogy a jezusok elhanyagolhatoan kevesen vannak a luciferek között, és pláne ritkák az olyan jezusok akikbol nem jön elő néha a lucifer.
Ugye ha farkast látsz az erdőben, akkor van a legnagyobb esélyed megúszni, ha jön egy másik farkas egy másik falkabol, és amíg ők ölik egymást, addig te elslisszansz, de ettől a probléma még a farkasok természetével van.
Fogalmam sincs hogy ezt miért kell tagadni, vagy mentegetni. Amíg a férfi erőszak a szőnyeg alá van soporve, addig nem is tehetunk semmit ellene,marpedig manapság, amikor bárki hozzajuthat a világ hireihez, bűnügyi statisztikaihoz, vagy a világtortenelemhez, egyre nevetsegesebb (vagy tragikomikusabb) lesz mentegetni a ferfieroszakot, ami vilagszintu probléma. Nem ferfiasabb vállalni a felelősséget, mint mentegetőzni, hogy "dde nem minden egyes férfi ilyen" vagy egyenesen tagadni azt, hogy az erőszak rátok jellemző.
"Nem ferfiasabb vállalni a felelősséget, mint mentegetőzni, hogy "dde nem minden egyes férfi ilyen" vagy egyenesen tagadni azt, hogy az erőszak rátok jellemző."
Mert szerinted mindenkire jellemző? Egyébként meg a férfias erőszak az amitől halad ez a világ, mert megvedem ezt az oldalt is, úgy hogy én azért nem vagyok ilyen. Ellenben ha minden férfi ilyen herélt paprikajancsi lett volna mint én, még a barlangban lennénk ezt fixre megmondom, a tesztoszteron nem csak a fizikai erőről szól, hanem a versenyről, a hatalomról, az intelligenciarol. Sok mocskos dolog történt ennek hatására a történelemben, de ez az amiért itt tartunk, ahol és nem a lagymatag fosban, valami ”paradicsomban” (értsd ősi állapotban békésen legelve valahol).
A másik dolog amiről nem beszélsz, a szexualitás, a nők is benne vannak a dologban, ösztönösen választanak magas tesztoszteron szintű párt ezzel igent mondva ennek a világképnek és ezt tovább szaporitva.
#11-nek, de többieknek is.
Ez nem erőszak miatt van, hanem a versengés miatt. A férfiak sokkal hajlamosabbak a versengésre, mint a nők.
Ennek egy árnyoldala ha a versengés eldurvul, pozitívuma, hogy a technológiai fejlesztések 95%-át férfiaknak köszönhetjük, pont a versengő természet miatt.
Én egy rakás erőszakos videót tudok, pl itt nálunk is lánytársai a lányt köpködték, pofozták, a leggonoszabbak általánosban is a lányok voltak, vagy pont most a boredpandán egy videó, amiben egy csaj lökdösött és kötekedett egy fiúval, de az is, hogy a zsarnok maffiózó apjukat megölte a 3 lánytesó, vagy a gyermekét megölő anyuka..
Szerintem azért van kevesebb lány erőszaktevő, mert náluk megengedettek az apró erőszakos cselekedetek, ha a feleséged üt meg, akkor körberöhögnek, ha a nő csap a gyerekre egyetértésben morognak.. A férfiaktól a legkisebb erőszakos cselekedetek sincsenek tolerálva, mert mehet érte a börtön/elveszik a gyereket..
Szerintem aki sokáig fogja vissza magát maximálisan, abból kirobban a dolog, és valami nagyhoz folyamodik, míg aki lehetőséget kap elítélés nélkül kiélnie az erőszakot(az ideget) magából, az nem fog robbani.
Mindezt nőként mondom, egyik nemet sem utálom.. A tesztoszteron pedig csak tinédzserkorban teng túl, utána folyamatosan fogy, a nőket bezzeg felnőttként is megbolondítja az ösztrogénszint minden hónapban(engem is)
Még talán azt tudom hozzá tenni, hogy a férfiakat direkt erőszakra nevelik(nevelték)nehogy melegek legyenek, a lányokba bezzeg beleültetik a gátlást, ami megakadályozza az erőszakos viselkedést. Ez nem azt jelenti, hogy mi nem akarunk ütni, hanem van egy belső gát, ami nem minden erőszakos formát enged..
A nős kocsmás cucc meg azért van, mert nők nagyon ritkán járnak kocsmázni.
Hallgatózz kondiban, ruhaboltban, kozmatikusnál, körmösnél, szülőin, vagy valami női koncerten..
A nők ritkán csoportosulnak, de amikor mégis megy a harc rendesen, akár discóban is, kegyetlen mit leművelnek egyesek, ha véletlen meglököd őket, rájuk lépsz, simán kitör belőlük lányok/fiúk felé egyaránt az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!