Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért udvarolnak ha meggondolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért udvarolnak ha meggondolják magukat?

Figyelt kérdés
A neten mikor a pasik udvarolnak,mikor latják hogy már nekem is bejönnek,akár taliban is benne lennék meggondolják magukat. Vajon miért?

2019. szept. 6. 12:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Mert csak unatkoznak és így tartják magas szinten az adrenalint. Személyesen is megcsinálják egyesek.
2019. szept. 6. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
11%

Mert kiderül rólad valami ami kizáró ok.

De volt már pár ilyen kérdés.

2019. szept. 6. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Mert látják, hogy mindent nekik kell tenniük.

"akár taliban is benne lennék" leereszkedő hercegnő

2019. szept. 6. 14:35
 4/11 A kérdező kommentje:
3: Nem mindent nekik kell tenni. Én is bókoltam nekik utána pl. Vagy amelyik 100km távolsagra lakott annak felajánlottam hogy elutazom hozzá.
2019. szept. 6. 14:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Szórakoznak veled. Vagy valami korábbi sérelmet rajtad torolnak meg. Pl nagycsöcsű plázapics visszaírt neki, hogy randa vagy, csóró vagy, aztán most ennek hála téged szivat. Netes társkeresőt kár komolyan venni.
2019. szept. 6. 15:39
 6/11 Rockarc ***** válasza:

Ez mit jelent? Mert ha par nap, akkor oke, ha egy honap utan talan mar benne is lennel egy talalkozasban, akkor mar regen rossz.

43F

2019. szept. 6. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, egy átlag ember örül ha szóba áll vele egy csaj. Ezek az emberek valószínűleg sok csajnak bejönnek és több vasat tartanak a tűzbe.
2019. szept. 6. 15:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Pár nap volt igen.☺
2019. szept. 6. 16:00
 9/11 Rockarc ***** válasza:

Akkor jo esellyel csak egy voltal a sok kozul. Az se biztos, hogy tuti "pasik" voltak, siman lehet, hogy valamelyik onbizalomhianyos gyerekbe futottal bele, aki neten keresztul eleg laza, hiszen barmikor egy kattintas es mar massal dumalgat, de eloben meg egy karotnyelt alak. Akarmelyik is lehetett, ne band, jobban jartal igy!

43F

2019. szept. 6. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy csomószor járok ugy, hogy udvarolni kezdek egy nőnek (akár neten, akár személyesen), és látszólag jól is haladok, levelezünk, chatelünk, telefonálunk, találkozunk.

Aztán hirtelen rájövök, hogy mindig csak én keresem. Én írok rá, én hívom fel, én szervezek randit

Ilyenkor ki szoktam próbálni, hogy vajon tényleg érdeklem e, vagy csak hajlandó rám áldozni az idejéből, és megvárom, hogy legközelebb ő keressen (mondom, nem azt várom, hogy ő kezdeményezzen, csak mikor már elkezdődött, akkor lép e ő is).

Azt hiszem nem meglepetés, hogy a nők 99%-ról soha többé nem hallok, ha én abbahagyom a nyomulást. Hiába chateltünk addig hajnalig, úgy, hogy pörgött a beszélgetés (tehát nem én nyomtam a süket dumát, ő meg 1-1 szóval válaszolgatott), hiába beszéltünk telefonon vagy voltunk 2 randim, ha én nem írok rá, nem hívom, nem viszem valahova, akkor azonnal vége mindennek.

Persze gondolom (igazából tudom), hogy az ilyen esetek egy részénél a nő értetlenkedve ghostingot kiált, pedig csak fel kellene emelni a telefont, tárcsázni, és megkérdezni, hogy: “szia, van egy új film, nincs kedved megnézni?”, “vagy szia, meghivlak vacsorázni egy jó helyre” (miután az első két randin én vittem el).

2019. szept. 7. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!