Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ferfiak akik minden nonek udvarolnak?
Az én tanulófelelősöm is ilyen, van felesége, és pár hónapja született meg a második gyereke. De ennek ellenére a munkahelyen nem olyan magatartást tanúsít, mint aki egy családapa lenne... Majdhogynem az összes nővel flörtöl, állandó jelleggel szexuális célzásokat tesz, nyilván igyekszik kihasználni, hogy a munkahelyen ő az egyetlen férfi. De nem csak az ottani dolgozókkal csinálja ezt, hanem a tanulókkal is, azok a lányok vannak kb 17-20 évesek. De egyébként ahogy megfigyeltem, attól is függ, hogy kihez hogyan viszonyul, hogy hogyan reagálnak a megnyilvánulásaira. Én személy szerint ilyenkor mindig közömbös maradtam, nem kezdtem el visszaszólogatni neki, de nem is röhögtem rajta... szóval velem ezért is nem csinálja, gondolom.
De szerintem ez a viselkedésmód még fiatal korából maradt meg, és azóta sem tudott leszokni róla, ő ilyen és kész. De csak a szája nagy szerintem, addig nem menne el, hogy cselekedjen is.
Van egy hasonló majom kollégám. Pont azért udvarol mindenkinek, mert egy nagy lúzer a nőnél. Az a probléma, hogy ő kb. a XVII. sz.-beli módszerrel próbál udvarolni, ami a XXI. sz.-ban kivitelezhetetlen módszer már...
A kérdésedre válaszolva: Van ilyen, nem gondol bele, mert csak a saját érdekét nézi hogy az ki legyen elégítve 8még úgy is, ha nem történik semmi. Neki csak a vadászás fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!