Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan ferfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan ferfiak akik minden nonek udvarolnak?

Figyelt kérdés
egyik kollegam ugymond intenziven udvarolt..azt hittem tetszem neki, aztan jott egy uj kollegano es annak is pont ugyanugy udvarol holott hazas gyerekekkel...amugy nem tortent semmi koztunk mert en nem vettem komolyan, de tenyleg van ilyen? nem gondolja, hogy rosszul is sulhet el a dolog? vagy az ilyenek nem gondolkodnak csak cselekednek...?
2016. ápr. 28. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszerűen ilyen a stílusa, de rosszat nem akar. De igen, olyan is van, hogy tényleg mindenkinek udvarol.
2016. ápr. 28. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:
En is csapom a legtobb kolleganomnek a szelet, soha senki nem halt még bele. Egy kis flört nem árt meg senkinek, tévedek?
2016. ápr. 28. 08:29
 3/9 A kérdező kommentje:
#2es valaszolo egy kis flort nem.., de ha a kollegano tobbnek veszi, mint flort akkor adodhatnak gondok..en altalaban nem veszem komolyan ezeket a megjegyzeseket, egyszer vettem komolyan ismeretlen okok miatt es jol megszivtam...jobban oda kene figyelni szerintem az ilyenekre...
2016. ápr. 28. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Igen és sajnos ez egy kóros betegség-nem vicc. Vannak olyanok, akiknek való a komoly kapcsolat, vannak akiknek nem igazán. Ezt nőként fel kell ismerni.
2016. ápr. 28. 09:04
 5/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Vannak. Ezeknek általában mélyen gyökerező alacsony önbecsülésük van, vagy valaki jól átverte őket, és így kompenzálják, és néha még el is hiszik, hogy ők amúgy nem hatalmas lúzerek.
2016. ápr. 28. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Van, és rohadtul irritáló, főleg azért, mert otthon várja az asszonya meg a gyerekei. És még szóvá s teszi, hogy én miért nem flörtölök a kolléganőkkel. Kár vele vitatkozni, mert úgyis neki van igaza (szerinte) és mindenki más hülye!
2016. ápr. 28. 09:55
 7/9 Dnyepropetrovszk ***** válasza:

Az én tanulófelelősöm is ilyen, van felesége, és pár hónapja született meg a második gyereke. De ennek ellenére a munkahelyen nem olyan magatartást tanúsít, mint aki egy családapa lenne... Majdhogynem az összes nővel flörtöl, állandó jelleggel szexuális célzásokat tesz, nyilván igyekszik kihasználni, hogy a munkahelyen ő az egyetlen férfi. De nem csak az ottani dolgozókkal csinálja ezt, hanem a tanulókkal is, azok a lányok vannak kb 17-20 évesek. De egyébként ahogy megfigyeltem, attól is függ, hogy kihez hogyan viszonyul, hogy hogyan reagálnak a megnyilvánulásaira. Én személy szerint ilyenkor mindig közömbös maradtam, nem kezdtem el visszaszólogatni neki, de nem is röhögtem rajta... szóval velem ezért is nem csinálja, gondolom.

De szerintem ez a viselkedésmód még fiatal korából maradt meg, és azóta sem tudott leszokni róla, ő ilyen és kész. De csak a szája nagy szerintem, addig nem menne el, hogy cselekedjen is.

2016. ápr. 28. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Van.Például szomszédom ilyen.50 éves kb, büdös láncdohányos, de mindent megdugna, ami él és mozog.Miután egyszer nyíltan felajánlkozott, hogy ha szükségét érzem, vele bármikor lefekhetek (??!).Még azt hittem, azért, mert bejövök neki.Nem mintha ez nagy öröm lett volna számomra, mert engem abszolut nem vonz,de azóta ok ismerőstől, környékbelitől hallom, hogy mindenkinek udvarol.Közben együtt él egy nővel, akihez beköltözött.Undorító alak.
2016. ápr. 28. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Van egy hasonló majom kollégám. Pont azért udvarol mindenkinek, mert egy nagy lúzer a nőnél. Az a probléma, hogy ő kb. a XVII. sz.-beli módszerrel próbál udvarolni, ami a XXI. sz.-ban kivitelezhetetlen módszer már...

A kérdésedre válaszolva: Van ilyen, nem gondol bele, mert csak a saját érdekét nézi hogy az ki legyen elégítve 8még úgy is, ha nem történik semmi. Neki csak a vadászás fontos).

2016. ápr. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!