Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenétek ilyen férfival? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek ilyen férfival? Ha nem, melyik (ek) a kizáró ok (ok)? (Nem társkereső, csak véleménykereső kérdés! )

Figyelt kérdés

- külföldön élő magyar, komoly kapcsolat esetén ki kell költözni hozzá

- 185 cm magas (igen magas, de nem extrém magas)

- rendelkezik saját lakással és autóval, megtakarítása nincs

- vannak barátai, de akik a közeli barátai lennének, Magyarországon laknak, akik a közelében laknak, azok pedig maximum haverok, nem igazi barátok (tehát nem igazán van társasági élete) (viszont a családja is arrafelé lakik, és szívesen járna el kettesben is programokra, nem kell élettelen otthonülőt vizionálni)

- testalkata vékony, nem egy hízékony típus. Szálkásan izmos, tehát nem egy izompacsirta, de nem is feminin

- az arca helyes, átlagtól jobb, mondhatni ez a legelőnyösebb része, másba könnyebb belekötni (alkat, haj, öltözködés)

- jellemző tulajdonságai közül pár: vevő a humorra, poénra, szokott is, őszinte, akkor se kiabál, ha kihozzák a sodrából

- kapcsolatban: romantikus típus, gondoskodó, hűséges, igényli az intimitást, hűséget

2019. szept. 5. 20:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Már az első pontnál elbukott. Mégis hogy a túróba ismerkednénk össze, találkozgatnánk, ismernénk meg egymást jobban, ha ki tudja, hány száz km-re él? :D

Azért a poén kedvéért nézzük tovább:

- a magasság teljesen jó,

- a pénzügyei elég gagyik lehetnek mert látom költeni tudja a pénzt, de megfogni nem, ilyen emberrel nem terveznék semmi komolyat....

- a család/barátokra nem is tudom mit lehetne reagálni, "ok"... :D

- a szálkásan izmos az király...

- a helyes arc jó, de a többi, pont azok amik rajta múlnak, az miért nem? igénytelen vagy mi?

- a leírt tulajdonságok egyértelműen jók, kíváncsi lennék, mik a negatívumok, mert mindenkinek vannak.

2019. szept. 6. 09:02
 22/28 A kérdező kommentje:
#15 Idézel engem, mégsem tudod értelmezni. Nem írtam, hogy a negatív tulajdonságok nem fontosak. Azt írtam, direkt nem irtam őket.
2019. szept. 6. 10:10
 23/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: a pénzügyes részt nagyon félreértitek. Nem szórja a pénzt. Hol is írtam ilyet? Sehol. Mindig hozzáképzeltek további negatívunokat az olvasottakhoz. 22 évesen a saját autó muszáj neki, a lakás meg óriási befektetés, hogy nem a lakbérre szórja ki a pénzt az ablakon.

Németország.

2019. szept. 6. 10:15
 24/28 A kérdező kommentje:
A 22 évesent azért emeltem ki, mert keveseknek van ilyenkor komoly megtakarítása, pláne lakásvásárlás után, pláne a német lakásárak mellett.
2019. szept. 6. 10:16
 25/28 A kérdező kommentje:
Minden válaszra üzenem, hogy ez nem táskereső kérdés volt, mint írtam, szóval nem kell vizionálni, hogy milyen lehetetlen egy külföldi magyarral összejönni.
2019. szept. 6. 10:17
 26/28 A kérdező kommentje:
Innentől nem látom a válasgokat majd.
2019. szept. 6. 10:18
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Tartalék nélkül létezni márpedig az én szememben pénzszórás.

Éppen lakásvásárlás-felújítás közben vagyok, tudom jól hogy viszi a pénzt, de inkább várok még vele, de eszem ágában sincs az utolsó fillérjeimet is rákölteni, valamennyi tartalék épeszű embernek kell.

Az autó meg.... ja, sok ismerősöm mondja, hogy nem lehet nélküle élni, hát 80%-uk simán megoldhatná autó nélkül is, plusz ezeknek az embereknek nem valami kis swiftje van jellemzően, ami el tudja vinni a-ból b-be, aztán kész. :D

2019. szept. 6. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ó, bocs, én meg direkt nem említettem, hogy utálom a kétszínű, magyarázkodós embereket. Hogy lehetsz őszinte, ha direkt nem említesz valamit, ami nagyon lényeges? Ha őszinte vagy, akkor eszedbe se jut olyan, hogy direkt nem említed meg a negatív tulajdonságokat, mert akkor tisztában vagy vele, hogy ezek is hozzád tartoznak, ez is lényeges.

Te írtad, idézem " megtakarítása nincs". Ne akard már megmagyarázni, hogy aki Németországban, több százezres fizetésért dolgozik, van autója és lakása, annak vajon miért nincs megtakarítása? Nyilván azért, mert nem tesz félre havi szinten minimum százezer forintot, mert elszórja mindenre. Unokatesóm kint dolgozik, 600 ezret keres, igaz munkásszállón lakik, saját autója ugyan már van, de ígyis sokat tesz félre.

Ha nincs megtakarításod, akkor nincs semmid. Pont. Ne akard már megmagyarázni nekünk, hogy az, hogy nincs semmid, azt még mi értelmezzük félre.

"Nem szórja a pénzt"

Akkor miért nincs megtakarítása az illetőnek? Mégis akkor mire költi el a pénzét? Vagy több százezer forint odakint megélni? Ugyanúgy nyomorogsz odakint, mint itthon Mo-n?

2019. szept. 6. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!