Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tud a férjem leszokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud a férjem leszokni a társkereső weboldalak használatáról?

Figyelt kérdés
17 éve vagyunk együtt van 2 gyerek.. A kapcsolat elején is tudtam használja a szex chatet, társkeresőt de tagadta, majd bocsánatot kért, majd nem használta kis idejig. De időközben mindig lebukott itt-ott. Most is elvittem a gyerekeket 2 hétre nyaralni, neki dolgozni kellett.. A második napon hogy elvoltunk láttam a lányom tablet-jén ami össze van kapcsolva a férjemével hogy 3 társkereső/szex oldalra is regisztrált. Majd minden nap rajta böngész, üzeneteket fogad stb.. 2 hétig nem szóltam érte mert nem akartam a nyaralásunkat elromtani de most hazajöttünk és mondtam neki tudom. Elöször tagadja mindig az az első reakció. Annyira unom ezt már! Miért csinálja ezt? Valaha vége lesz?
2019. aug. 24. 13:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem lesz vége.

Elhagyni valószínűleg nem fog benneteket, ez a típus nagyon kényelmesen, karosszékből szeret csak hűtlenkedni.

Hát te tudod hogy mennyire zavar ez, válsz vagy sem.

2019. aug. 24. 13:13
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
Ne aggódj, nem te vagy az egyetlen megunt feleség.
2019. aug. 24. 13:14
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Amig csak a weboldalt használja addig nincs baj.
2019. aug. 24. 13:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert 17 évig nem volt semmi következménye.
2019. aug. 24. 13:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a kapcsolat elején is ez volt, akkor már így is marad, nem hiszem, hogy tehetsz ellene. Itt nem arról van szó, hogy téged megunt volna vagy valami már nem olyan, mint régen.

Szerintem a komolyabb probléma, hogy ha te látod a lányod tabletjén, akkor esetleg a lányod is megtalálhatja ezeket a dolgokat. Gondolom elég kicsi még ahhoz, hogy ilyenekkel szembesüljön, de idősebb korban is sokkoló lehet látnia, hogy az apja ekkora szégyen.

2019. aug. 24. 13:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fog 17 év után.
2019. aug. 24. 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne leszoknia róla, ha eddig mindig megúszta egy kis ejnye-bejnyével?
2019. aug. 24. 13:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Lehet csak azért nem hagyott még el mert nem talált megfelelőt eddig? Nem tudom.. De milyen nő akar randizni egy olyan pasival mint ő? Nős, kisgyerekes, stb.. Vagy lehet ott is hazudik? Sajnálom hogy ilyenek vannak ezeken az oldalakon mert elveszi a lehetőséget a normális férfitól aki valós okból keresgél társat!
2019. aug. 24. 13:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen kedvesem.

Azért nem hagyott el, mert esze ágában sincs elhagyni. Az enyém direkt úgy akarta élni az életét, hogy több nője van.

Azt meg végképp nem akarta, hogy a szülei, a környezete, a barátai és a társadalom szemében ne egy nős, kétgyermekes mintapolgár legyen. Belehalt volna. De abba is, ha nem volt legalább két nője, mert szerinte az a normális alap.

Ha ebben neki jó partner vagy, mért hagyna el? Pont ilyen feleségre van szüksége!

2019. aug. 24. 13:45
 10/16 anonim ***** válasza:
71%

Sok nő van, aki beéri egy nős pasival is, csak legyen valakije.

Milyen nők ezek? Önbecsülés nélküli, álomvilágban élő nők.

Lehet nem akar elhagyni téged, de a változatosság az kellene neki. Rengeteg pasinak unalmas egy punci hosszútávon. De ezt a többség nem szívesen vallaná be.

Egyébként igen, szeretik eltitkolni a családjukat a cél érdekében, ami az új punci egyszeri vagy többszöri kipróbálását jelenti.

2019. aug. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!