Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud a férjem leszokni a társkereső weboldalak használatáról?
"Vagy lehet ott is hazudik? Sajnálom hogy ilyenek vannak ezeken az oldalakon mert elveszi a lehetőséget a normális férfitól aki valós okból keresgél társat!"
Ez pontosan így van!
Igen, hazudik.
Nem mindegy, hogy miről, mennyit és hogyan.
Van olyan manipuláció, amivel bizonyos szintig el tudja fogadtatni magát és a (hazudott) élethelyzetét. De én mivel rájöttem, hogy az nem a teljes igazság - tehát nem egyeztem volna bele abba, ami valójában van! - egy nagy traumával ébredtem és keményen számonkértem. Evvel a nagy traumával és részleges leleplezéssel robbant szét a kapcsolat.
Ott nem értettem, a feleségnek mért felel meg ez a helyzet és mért nem üti ki a biztosítékot, hogy megtudta, hogy a férje többes titkos életet él, hazudik a szexuális életéről és gruppenekből hordja haza a beteségeket, szűrésre nem jár, védekezni nem védekezik.
Én kórházba kerültem és 2 évbe telt mire teljesen felépültem (májgyulladás, méhgyulladás).
* Ott SEM értettem...
Mert nálad sem értem.
"Vagy lehet ott is hazudik?"
Nyilvánvalóan. Nem is tudom mi másra gondolsz. Azért használja, mert 17 évig se volt semmi következménye. Csajozik, randizik, szexel, te meg otthon várod. Ennyi. Inkább elmész vele nyaralgatni és kussolsz 2 héten át. Valahol ezt is krvságnak hívják.
Én is rajta voltam évekig a feleségem mellett. Sosem léptem félre, de sok nővel találkoztam. Egyszerűen azért, mert s feleségem nem vesz férfiszámba, totálisan elhanyagolt. Egyszerű erre a válasz. A vállást mint opciót meg hanyagoljuk már könyörgöm, mert inkább 100X élek ilyen életet, mint kivetett és értéktelen elvált kutyaként, nincstelenül kóborolni a világban. Látok én bőven elvált férfit a környezetemben, akik évről évre egyre reménytelenebbek és csúsznak lefelé. Azt is hagyjuk már hogy válás után ott vár a boldogság. Persze, néhány embernek bejön, de a többségnek nem. Az elvált emberek világában sincs több őszinteség, mint egy rossz kapcsolatban. Az elvált emberek nem a szerelmet és a boldogságot hajszolják, hanem a biztonságot. Ezért pedig torzul a személyiségük, észre sem veszik hogy már csak színészkednek. A nőknek még azt mondom megéri elválni, mert minden bokor alatt találhatnak egy férfit, de fordítva már leginkább csak a keserű magány maradna.
Azért azt is tisztázzuk már le, hogy sok férfinek igenis vannak érzései, és egy válás örök sebet ejt rajtuk. Nem, nem minden férfi repül rá mindenkire, csak lyuk legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!