Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Badoo-ról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Badoo-ról?

Figyelt kérdés
Aki fent van/volt a badoo nevű társkeresőn le tudná irmi a tapasztalatait? Elsősorban lányoktól kérdezem, én 20/L vagyok, és egszerűen nem találtam ott normális pasit, aki külsőre is bejönne, ha nagy ritkán találtam és ráírtam, nem írt vissza. Viszont sokan rám írtak akik amugy nem jönnek be.

2019. aug. 4. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd az online társkeresést.Az emberek 1 százaléka ha talál magának normális társat amit kapcsolatnak nevezhetünk.

A kinti világ egy nagy társkereső,és ha olyan rendezvényekre jársz vagy aktivizáciora amit szeretsz , hidd el elöbb találod meg ott a párod.

2019. aug. 4. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem a nagyon szép pasikra kell irni, ha normálisat akarsz...
2019. aug. 4. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
22/F vagyok, és 1 hónapja dobott a csajom akit badoorol ismertem meg, elöszőr a koráról hazudott aztán kiderült, hogy retusált képei vannak fent, és az első találkánál már akarta, hogy lehetne-e a barátnőm, hülye voltam, hogy belementem! Végig hazudott és még nem is szeretett csak azt a látszatot keltette! Aztán megcsalt és csak annyit mondott, hogy megint! KB elküldtem melegebb éghajlatra... Szerintem sok a selejt badoon, tinderen akiknek pszichikai gondjaik vannak!
2019. aug. 4. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
2019. aug. 4. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én kb. 10 éve voltam fent akkor a kínálat leginkább családos 50-esekből állt vagy 8 általánost végzett alkoholista fiatalokból.
2019. aug. 4. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen...

A külső megváltozik ám, nem tudom,

tudod-e. Esélyt kéne adni a többieknek, akiknek nem írsz vissza, mert nem boci kék szeme van és annyi kocka a hasán hogy annyi még senkinek nincs. Ki tudja, lehet hogy pont ott rejtőzik ám az olvasatlan üzenetek között a pont neked való pasi, akinek nem írtál vissza, mert nem felelt meg minden külső elvárásodnak. Akikre meg te írsz rá, azok nem válaszolnak neked, és szinte le merném fogadni, hogy neked sem esik jól, hogy válaszra se méltatnak.

Nem tudom milyen lehet az ideálod, de szerintem nincsenek fenn rossz pasik, de kinek mi.

2019. aug. 9. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémád te nem jöttél be a neked jó pasiknak..nem írtak vissza. Akiknek te jó nő vagy azok neked nem jöttek be gondolom nem írtál vissza,vagy ha igen akkor egy kedves elutasító üzenetet.

Ami bejön a badoon ,nőként tudod sokan írnak rád,ha valami egyedit írsz. Egy jó bemutatkozás kis humorral. Arra lehet írni valamit. Ne!!!így kezd. :Szia!Ismerkedünk? vagy Szia!Hogy vagy? Ilyesmik gázosak.

2019. aug. 9. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. 23 évesen ismertem meg a páromat ott. 4 éve együtt élünk. :) Nekem bejött. Ne add fel. :)
2019. aug. 9. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb 2 napig voltan fent. Köszöntem szépen.
2019. aug. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!