Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek tetszenek az ennyire nagy izmos férfiak? Szerintetek 10 nőből hánynak tetszenek?
Ide teljesen fölösleges bármit is belinkelni(jóképű férfiak, sportos testalkat), mert mindig az van, hogy nekik nem tetszik ezért meg azért, csak a hibát keresik.
De a lényeg, hogy nekik nem számít a külső egyáltalán.
Szánalmas.
Pontosan. Ide bármilyen jó nőről vagy férfiról kiraksz képet, úgyis leszólják. Gondolom nekik inkább a dagadt, izzadós-szuszogós, chipset zabáló, cigitől köhögő egyedek jönnek be. Hát, kinek mi. Én 100x inkább választanék ilyen férfit, mint egy tohonya lustaságot.
De persze alapjában véve nekem is az ennél kisebb, kevésbé izmos férfiak az eseteim, így elég szélsőségeket említettem.
"Én 100x inkább választanék ilyen férfit, mint egy tohonya lustaságot."
Pont ez a baj, amikor a szellemileg visszamaradottak csak végletekben képesek gondolkodni.
Olvasd tovább a kommentem. Direkt írtam, hogy ezek szélsőségek.
Amúgy egy vadidegent szellemi visszamaradottnak nevezni, csak mert más a véleménye mint neked, na pont az a szellemi visszamaradottság :D
#12 Na ő az én ízlésem szerint is kifejezetten helyes, és ízlésesen izmos.
A kérdésben szereplő...inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!