Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek tetszenek az ennyire nagy izmos férfiak? Szerintetek 10 nőből hánynak tetszenek?
Az biztos, hogy szexelnék vele :D Az ilyen szálkásan izmos pasik mind bejönnek, a “mackós” fazonok nem. Szerintem sok nőnek bejönnek az izmos pasik, ez kb olyan kérdés, minthogy hány férfinak tetszenek a sportosan vékony, formás nők? Soknak.
23L
Nekem ez sok. Szeretem, ha egy férfi izmos, de ő inkább úgy néz ki, mint egy egy felfújt lufiallatka.
Amúgy fogalmam sincs, átlagosan hány nőnek tetszhet, mert nem vagyok 10 nő egy személyben, hogy kikérjem a többi énem véleményét. De nem tippelem túl magasra az ennyire szélsőséges kinézet pozitív megítélését.
Nem jön be, testre sem, meg hát az embernek akaratlanul is van egy elöítélete azzal szemben, aki a külseje megszállottja.
Egyszer ismerkedtem egy pasival, aki ilyen külsőre törekedett, sokat chateltünk, és mindig a kajálásról beszélt, és ecsetelte, mit, mennyit. Nekem meg hirtelen az jutott eszembe, hogy ez hányszor dugítja el a klotyót vahon. Éretlen gondolat, tudom, de nem tudtam komolyan venni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!