Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik szeretőt tartana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretőt tartanak: nektek mit nyújt egy szerető a jó szexen kívül, amitől akár hosszú távú viszonyt is el tudtok vele képzelni?

Figyelt kérdés

Elsősorban férfiak véleménye érdekel, de persze női véleményt is szívesen olvasok, bár gondolom, leginkább csak olyan válaszok lesznek, amik a gerincem meglétét firtatják majd... mindegy.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom hosszú távon megtartani őt? Ő nős férfi, én egyedülálló, pár hónapja találkozgatunk, és ez így nekem megfelel, nem vagyunk már fiatalok, akik esztelenül ugrottak ebbe bele. Nem akarok gyereket, megvan a saját életem a barátaimmal, családommal, és nem akarom őt elválasztani a családjától, a gyerekeitől, egyszerűen csak jól érzem magam vele, és szeretném, ha ez sokáig megmaradna. Sosem kérdezem az otthoni dolgairól, nem érdekel mennyit szexelnek otthon, nekem nem kell kamuznia hogy otthon mi van, nem érdekel, nem kellenek ígéretek sem, nem várom el tőle, hogy miattam borítson mindent, csak azt várom, hogy amennyi időt akar és tud, azt velem töltse. Boldog vagyok vele így is, amikor együtt vagyunk, jól érezzük magunkat, a szex valami fantasztikus, én nem követelőzöm, nem hívogatom otthon, nem írogatok ha tudom, hogy nincs egyedül. Mit tehetek még azért, hogy ez sokáig működjön? Ti, akik már megtapasztalták egy hosszú viszony örömeit-bánatait, mit tudtok tanácsolni? Mit tegyek, mit ne tegyek? Az értelmes válaszokat nagyon köszönöm!

2019. aug. 30. 18:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%

nekem addig működöt, amíg a csaj nem kezdett el követelőzni: egész hétvégés együttlét, más nőre ne nézzek, ha késtem 5 percet durcáskodott... S ezen rágott be, amikor szakított... újrakezdtük... ugyanez... s ez háromszor...

Amit leírtál, az tökéletes, ilyet akarok én is :)

42/F

2019. aug. 30. 18:44
 2/23 anonim ***** válasza:
34%

A múltkor még azt állítottad, hogy még csak nem is találkoztatok és nem szexeltetek.... Akkor most mi az igazság??? 🤔

Még egy kamu szöveg... Úgy tűnik ennyire unatkozol kislány. Nem kell aggódni, pár nap és végre jön az iskola 😃😉😂

2019. aug. 30. 18:44
 3/23 A kérdező kommentje:
1# köszi a választ, én csak így tudom elképzelni, hiszen pont őt veszíteném el azzal, ha elkezdenék követelőzni - és ezt mindenképp el akarom kerülni :)
2019. aug. 30. 18:46
 4/23 A kérdező kommentje:
2# összekeversz valakivel
2019. aug. 30. 18:46
 5/23 A kérdező kommentje:
#1 egyébként ez meddig tartott? sokáig el tudtad volna képzelni vele, ha nem kezd el követelőzni?
2019. aug. 30. 18:47
 6/23 anonim ***** válasza:
35%
Gusztustalanság.
2019. aug. 30. 19:00
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Te ismered egyébként magad, ha úgy látod, neked ez hosszútávon is elegendő lesz, és nem fogsz többre vágyni, akkor szerintem jó úton jársz, a magad részéről mindent megteszel hogy ez a kapcsolat megmaradjon ilyennek. Persze ott van a másik fél is, arról a részről is bekavarhat más, akár másik, izgalmasabb nő, vagy ha összevesznek a feleségével, kiderülnek esetleg dolgok... de nyilván erre már nincs ráhatásod.
2019. aug. 30. 19:07
 8/23 A kérdező kommentje:
#7 Mindig is elég magamnak való voltam, sosem volt gondom azzal, hogy egyedül éljek, így nekem egy ilyen kapcsolat tökéletesen megfelelő. Pedig nem vagyok egy érzelemmentes robot, de mégis több ebben a jó számomra, mint a rossz. Igen, az ő részéről persze még bármi történhet, én a magam részéről próbálom ezt a jó mederben tartani, hogy mindkettőnknek jó, és elég legyen, amit adni tudunk egymásnak.
2019. aug. 30. 19:11
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem téveszted szem elől a szabadidő kellemes eltöltését, akkor lehet hosszú távú. Ha meg többet akarsz, akkor szerezz magadnak függetlent. Egyébként tud ez jól működni. Én ismerek évtizedes kapcsolatot is ilyenben.
2019. aug. 30. 19:12
 10/23 anonim ***** válasza:
27%
Én inkább nem írom ki,mert abból csak lepontozás lenne.
2019. aug. 30. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!