Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ti mit tennétek abban az esetben, hogy ha azzal, akivel megcsaltátok a pártokat, kiderülne, hogy halálos beteg lett, miután véget vetettetek a kapcsolatnak? Elmennétek hozzá meglátogatni, úgy hogy meglepetés lenne neki, pusztán emberi szeretetből, mivel nem csúnyán váltatok el, és azért tartottátok a kapcsolatot? Vagy hagynátok az egészet és nem törődve vele, hogy nem fogtok tudni már többet egymással beszélni, mivel bármikor meghalhat leukémiában? ( Ti még éreztek iránta, őt nem tudni hogy mit érez irántunk)

2019. aug. 26. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem csalnám meg a párom.
2019. aug. 26. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
A megcsalást nem lehet vissza csinálni, és nem ez volt a kérdés 1#eske
2019. aug. 26. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Gondolj arra, hogy még mindig jobb, mintha leubiológiában vagy leufizikában halna meg.
2019. aug. 26. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Attól lehetsz fontos neki emberként, hogy nem volt szerelmes, és csak kefélni tartott. Nekem is van olyan ember az életemben, akivel már ugyan nem beszélünk, de ha baja lenne, én ott lennék mellette. Biztos vagyok benne, hogy ő is ezt tenné, ha rólam lenne szó.
2019. aug. 26. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha tartottuka kapcsolatot, akkor igen, meglatogatnam. Ha viszont evek ota nem talalkoztunk, nem is beszeltunk, akkor nem mondom, hogy nem razna meg a hir, de nem foglalkoznek vele kulonosebben.
2019. aug. 27. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Most azzal vesztél össze, aki beteg lett és megcsaltad vele a párod, jól értem?

Megcsalástól eltekintve, nem mindegy, hogy min és mennyire régen vesztünk össze. Attól függ.

2019. aug. 27. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!