Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tényezők hatására...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tényezők hatására válik egy nő ribizlivé?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Én azt vettem észre hogy a nárcisztikus embereknél gyakori a szexfüggőség. Mivel így kontrollt és hatalmat szereznek az áldozat felett. Valójában nem szex függök csak így kötik magukhoz az áldozatokat. Sokszor ez is a hatalmi játék része. Ha lefekszik mással és a párja pedig csalódik benne akkor ő elérte hogy hatást érjen el. A pszichopaták,nárcisztikus emberek pont azt szeretik ha traumát okoznak mivel így figyelmet kapnak és szadista módon tévesztenek meg másokat. Megélnek egyfajta hatássoságot. Nemtől függetlenül.
2019. aug. 26. 19:11
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Bocs pontosan mi vagy ki a ribizli?

Miben nyilvánul meg? Viselkedés , öltözködés , szexuális élet ?

2019. aug. 26. 19:12
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

"-szabadelvű nevelés

-szülő fél a hisztitől és inkább enged

-~16 éves kor előtt kiengedik hapsizni/bulizni"

Nem, ennek pontosan az ellenkezője az, ami kiváltja ezt. Engem is szabadelvűen neveltek, mindig azt csináltam amit akartam, pontosan emiatt nem voltam soha olyannal, aki nem becsült meg vagy nem akart tőlem valami komolyat. A "ribnckodás" egyszerű tiltakozás, lázadás. Aki bárkivel összefekszik tini korában mindig annak vannak a legszigorúbb szülei akik attól is tiltják, hogy ránézzen a férfiakra. Emiatt alakul ki benne pont ennek az ellenkezője. Egy olyan lányt sem ismerek akit erősen tiltottak volna a szextől meg a pasiktól és ne vált volna igazi ribivé.

2019. aug. 26. 19:15
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Internet
2019. aug. 26. 19:18
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
Környezet, média, internet.
2019. aug. 26. 19:34
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

#13. Veled nyilván foglalkoztak az mellett, hogy "szabadelvűen" neveltek és emellett voltak gondolom szabályok, amit betartottál, mert vagy emlékeztél rá adott ponton, mert megtanultad, mert foglalkoztak veled. Amire utaltam a kommentemben szabadelvű nevelés alatt, az a következő: 13/l - elmentem!

Apu/anyu -hova mész?

13/l -Katáékkal "bulizni", aztán a Józsiéknál "alszom"

Apu/anyu-ja,jó. Szia.

Szóval úgy kell érteni a szabadelvű nevelés kioffolását, hogy a szabályok alkotta biztonságos keretrendszeren belül azt és úgy csinál amit és ahogy akar, azon kívül viszont vagy nem engedem (nagyobb kockázat esetén amit vállalni tud) vagy figyelmeztetés nélkül nem engedem (általa menedzselhető kockázat esetén).

Így tiszta, hogy mire céloztam ugye? Amúgy nem baj, ha lázad, az a dolga, hogy lázadjon, anélkül nem megy a kockázatvállalás, de szülőként úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabb feladatom az az, hogy a gyerek mm-re pontosan tudja, hogy hol van az a határ, ahonnan kockázatot vállal és tervet kell, hogy készítsen a kockázat kezelésére. Ezután én már csak jó szórakozást kívánok és mondom, hogy vigyázzon magára.

33/f

2019. aug. 26. 19:34
 17/25 anonim ***** válasza:
17%

Nem voltak határok, nem volt kérdezés, se különösebben foglalkozás azzal, hogy mit csinálok. "Elmentem" volt. És pontosan ez volt a lényeg, a határaimat én magam állítottam fel és nem szóltak bele, hogy ezek hol vannak. Emiatt van normális értékrendem, nem kellett senkinek az idióta szabályaihoz alkalmazkodni és lázadni az ellen, hogy éjfélre miért kell hazaérni ha én maradni akarok. A szülőnek nem feladata, hogy határokat meg szabályokat adjon a gyerek szájába, csak az ellenkezőjét fogja elérni vele.

2019. aug. 26. 19:39
 18/25 anonim ***** válasza:
39%
ha bogyósgyümölcsűnek születik
2019. aug. 26. 19:46
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

Lehet, hogy te vagy a kivétel ami a szabályt erősíti, de elég rossz, ha a szülő nem foglalkozik a gyerekével. Ha veled sem foglalkoztak különösebben, akkor csak a szerencsén múlott, hogy nem kerültél olyan társaságba, amiben divat vagy menő valami hülyeséget csinálni.

Van aki túléli, ha leugrik a 10.-ről, de azért nem ajánljuk jószívvel senkinek ugye?

33/f

2019. aug. 26. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Züllött családi háttér+pénzhiány.
2019. aug. 26. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!