Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok ömlengő pincsipasitól, akik teszik a szépet meg lábat nyalnak a jó nőknek.
Vagy ronda nő esetében, mivel tudják, hogy ez az egyetlen esélyük, hogy jó nőnek képzeljék magukat.
Ti meg asszisztáltok!
-szabadelvű nevelés
-szülő fél a hisztitől és inkább enged
-~16 éves kor előtt kiengedik hapsizni/bulizni
33/f
De fordítva se jó, ha mindent megtiltasz neki, mert akkor csakazértis elkezd lázadozni, keres valami lepukkant társaságot és a jegyei is elkezdenek romlani. Felcsinálja valami falubikája oszt ott áll 16 évesen egy poronttyal.
Ezért kell a példamutatás és a jó gyerek-szülő kapcsolat!
Félvállról veszik manapság a gyereknevelést!
Pont nem a szabadelvű neveléstől, hanem a túlkorlátozó és/vagy bigot keresztény undormánytól. Nem egy példát ismerek, hogy az így nevelt lányok kisiklott életű riheongyok lettek.
Engem meg pl. szabadelvűen neveltek, mégsem vagyok ribizli.
#6. Nem azt írtam, hogy mindent megtiltani neki, hanem vannak szabályok, amik vonatkoznak rá, rám, az anyjára, az öcsikére, meg az aranyhalra, azokat pedig betartjuk. Ezen szabályrendszertől való eltérés tényét negatív visszacsatolással jelezzük. Nem, nem büntetés, közlöm vele, hogy gányt csinált, felszólítom, hogy hagyja abba, hozzá helyre, ha nem megy egyedül, megmutatom, segítek. Ezt még majd vonatkoztathatja egyéb dolgokra is. Hisztire nem engedni. A falu bikája meg nem csinálja fel, mivel ő a faluban van, benne van a nevében, a lány meg otthon. Majd ha 16, onnantól kaphat egyre több szabadságot/felelősséget, 18 évesen még ha akarja még mindig a falu bikáját, hát Istenem.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!