Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, akiket zaklatott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiket zaklatott az exük! Mennyi idő múlva hagyták abba? És minek a hatására?

Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 15:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Volt esetleg olyan, hogy egy időre abba maradt aztán kezdődött elölről?
2018. jan. 23. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Világosan tudtara adtad akkor az a feladatod hogy letiltsd minden platformon plusz a hivasrol is.

Személyes zaklatasra egyebb módszerek vannak.

2018. jan. 23. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Verést kellett kilátásba helyezni, máshogy nem fogta fel.

Neten letiltottam, de újra írogatott más profilról, mikor beállítottam hogy ne írhassanak idegenek, akkor hívogatni kezdett, ha nem vettem fel neki, akkor más számáról telefonálgatott... Mikor rácsaptam a telefont amint meghallottam a hangját, akkor élőben kezdett koslatni utánam, ott elvesztettem a béketűrésem, pedig nyugodt embernek tartom magam.

Pár hétig tartott, de nem szakítás után egyből kezdte a marhaságait, hanem néhány hónap múlva, mikor rájött, hogy nem talál csajt, aki csettintésre ugrana az ágyába, úgyhogy gondolta megpróbálja nálam...

2018. jan. 23. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy szimpla feljelentéssel való fenyegetés megtette a hatását. Szerencsém volt. Azóta jobban figyelek az apró jelekre, miszerint pszichopatával állok szemben ismerkedéskor.
2018. jan. 23. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
zaklatas az ha valaki megkerdezi hogy vagy dtb? mert a nok felfujnak mindent es ez nem zaklatas!
2018. jan. 23. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez hogy jön ide?

2018. jan. 23. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapig. Amíg össze nem jöttem a párommal, aki megfenyegette, hogy letépi a fejét ha még egyszer meglátja a környéken.
2018. jan. 24. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Soká. Én koptattam le, többször, sokadjára küldtem el oda ahova való. Közben már az új párom is beszélt vele, nem sokkal ez előtt. Az évek alatt többször újrakezdte. Sokat rontott a helyzet(em)en, hogy egy környéken lakunk.
2018. jan. 25. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek a férfiak csak abból értenek, ha egy másik férfi magyarázza el nekik, hogy merre van a kijárat.
2018. jan. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!