Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eztán már mindig így lesz?
A férfi legyen minden szempontból a tökéleteshez legközelebb és dolgozzon folyamatosan az ő tökéetlenségein, hogy még vonzóbb legyen a jelöltje, később a párja számára, míg partnere felé ilyen kérése, elvárása már nem lehet ? Ha nem teszi, akkor már csak komolytalan kapcsolatok és kalandok maradnak ?
A kérdés elsősorban azokhoz a nőkhöz szól, akik gyakran használják a hímsovinizmus/elfogadás/nem szeretem/nem tehetek róla/pajzsmirigy/fejfájás stb kártyát, ha valamit tőlük is kérnek. Komolyan erre elköteleződést vártok ? Ez miért van ? Legyetek szívesek fejtsétek ki.
semmire se jo, onsorsronto emberek mindket nemben vannak. miert foglalkozol az ilyennel?
amugy meg a ferfiaknak is vannak elvarasaik, ne legyunk alszentek.
"semmire se jo, onsorsronto emberek mindket nemben vannak. miert foglalkozol az ilyennel?"
Mert voltam én is érintett.
"amugy meg a ferfiaknak is vannak elvarasaik, ne legyunk alszentek."
Nem vagyunk álszentek, pont arra vonatkozik a kérdés, hogy miután a férfi megfelelt a nő lekommunikált elvárásainak és feltételeinek, miért nem támaszthat ő is elvárásokat a nő felé.
Nézd Kérdező, az alá-fölérendelt kapcsolat kialakulásához is pont 2 ember kell, egy, aki folyamatosan adja az elvárásait, és egy másik, aki ezt tolerálja, és állandóan megfelelni igyekszik. Ez egyben az ilyen kapcsolatok nagy csapdája is, mert valaki minél több energiát fektet bele, annál fontosabb lesz neki a kapcsolat, és annál nagyobb veszteségnek éli meg a végét is, szóval egyre nehezebben mond NEM-et. Ezt az önsorsrontó spirált a legkönnyebb az elején leállítani, szóval amikor a másik elkezd elvárásokkal bombázni, és nem áll le a normális szótól, na akkor kell megfogatni vele az ajtón a külső kilincset.
Ez alól csak olyan elvárás lehet kivétel, ami nekünk magunknak is fontos, tehát magunkért is tesszük, nem csak azért, hogy a másiknak megfeleljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!