Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek össze a lányok narkósokkal, ha egyszer ez
egyáltalán nem fér bele nekik?
Legalizálni, na még csak az kellene. Így is hemzseg az ország az alkoholistáktól és a láncdohányosokkal, ha ezeket nem tudják mértékkel csinálni, akkor a marihuánát még annyira sem tudnák.
Na, azt a filmet is láttam, de rám nem volt hatással. Vontatott volt, sokszor nem is értettem, hogy "ez most mi" - lehet aki drogozott már annak jó, mert "a szép emlékek" előjöttek, de nekem nem volt egy jó filmélmény.
Elég baj az, ha mindenféle rétegek drogozgatnak - miért is teszik ezt? Mi az indok? Ha nem a depresszió vagy a "menőség", akkor mégis mi? Unalom? Ne már. Vagy "mert olyan finom"? Ne már.
2019. aug. 25. 12:39
Úgy tudta, hogy nem produkált semmi extrát. Mozgékonyabb volt, idegesebb és lefogyott, de ezt a megterhelő tanulásnak, vizsgáknak tudtuk be. (Egyébként kokózott, ha ez számít valamit)
Nem volt egyszerű menet, évekbe került míg túljutottunk rajta, de túljutottunk.
Évek óta tiszta, lett családja, keményen és tisztességgel dolgozik.
2019. aug. 25. 12:50
Ki számít "narkósnak"? Aki havonta egyszer, mikor összeülnek a haverokkal beleszív a spangliba? Aki napi szinten füvezik? Aki buliban kokainozik? Aki heroinnal lövi magát? Ha ezek igen, akkor a láncdohányos vagy heti szinten lerészegedő csávó nem? Szerintem egyrészt ezek közül az időnként, társaságban füvezést, buliban kokainozást manapság sok nő sem veti meg, másrészt egy láncdohányost vagy alkoholistát sokkal inkább elítélnek, mint pl egy füvest, arról meg sokan egyáltalán nem is tudnak, hogy mit csinált a párjuk péntek este a buliban a haverokkal, ameddig csak szórakozás, kikapcsolódás céljából űzi a dolgot és nem függő.
2019. aug. 25. 12:55
Tegnap este mentünk az utcán, jött szembe egy pasi tök normálisnak nézett ki, de meglepetésre olyan marihuána szagot árasztott hogy biztos valami füves buliból jött. Lehet érezni.
2019. aug. 25. 13:17
#21 A fáradtság, a stressz, lelki problémák, maga a kultúra, számtalan oka lehet annak, hogy valaki kábítószerezik. Én 14 évesen kezdtem, 24 évesen végeztem vele. Soha, senki meg nem mondta volna rólam. Rengeteg olyan fiú próbálkozott nálam, aki nem csinálta. Simán megtehettem volna, hogy összejövök velük, és eltitkolom, mint az akkori baráti társaságom tagjai közül sokan. Ahogy írtam, addig nem veszik észre, amíg nincs nagy baj. Mert teljesen másra számítanak, mint ahogy a valóságban zajlik. Igen, a médiát felelősségre lehetne vonni, mert emiatt képzelik az emberek olyannak, amilyen sohasem volt.
2019. aug. 25. 13:21
26/26 A kérdező kommentje:
#22. Ha jól tudom a kokain csinál a sztárkapitalistákból földönfutót egy szempillantás alatt, mert az Isten pénze nem elég rá, ha az ember rákap. Hogy nem hiányzott a pénz, ha egyszer a leírásod alapján ráfüggött?
Kapcsolódó kérdések: