Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajoknak nem jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak nem jönnek be az érzékeny, intelligens pasik?

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Neked sem Amy Farrah Fowler kell.
2019. aug. 23. 20:58
 12/21 anonim ***** válasza:

Ha leszedjük a szándékosan a forgatókönyvírok által kitalált gusztustalan dolgait (nyitott gerincoszlop amibe elemet rak meg ilyenek), amik inkább állíthatók párhuzamba a Simpson család Moe karakterrel, aki a forgatókönyvírók alapján minimum mutáns - nem vészes.

Bernadette rosszabb. Sokkal, hiába jobb külsőre, azt a nőt kb. még ismerősnek se tűrném el. Legrosszabb karakter EVER.

2019. aug. 23. 21:00
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el ezt. Kegyetlen csúnya az a nő, az az esetlen testtartás. Az arca meg... Bernadette nekem szimpibb, de talán mert én is kicsi vagyok, és szeretnék olyan nagypofájú lenni.

De kinézetre? Kinézetre ne mondd, hogy Amy > Bernadette.

(Meg nekem nem tetszik, hogy Sheldon-nal összejött. Szerintem Sheldon aszexuális, és nagyon gázosak a "szexjeleneteik". A karakterfejlődése is béna, az elején kb olyan volt, mint egy spektrumzavaros, aztán hirtelen egy normális, szarkasztikus ember lett.)

2019. aug. 23. 21:21
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Igen, az a része egyértelmű, hogy külsőre Bernadette jobb, de viselkedésre szerintem rosszabb. Amy-nek sok gusztustalan dolga van, de legalább nincsenek olyan... pszichopata(?) dolgai, mint Bernadette-nek aki lazán hazudozik, semmi megbánást nem mutat, a férjét lenézi, illetve vannak azok a bosszantó dumái amikor éppen pszicho, hogy ő "cuki emiatt nem baj". Nem a fenét. Alattomos és kegyetlen. Utálom az ilyet, mindkét nemnél.

Bár a legjobb nője Stuart-nak lett (a képregényes csajszi), igazi mázlista lett a fazon a végére. Illetve az indiai csávó szocfób randipartnere is jó volt.

Illetve ott volt még Leonard első évados barátnője a kicsit molett csajszi, aki szintén nagyon jó karakter volt, aztán random eltűnt egyik részről a másikra...

De igen, Sheldon szerintem is eredetileg aszexuálisnak karakternek indult, a végére változtatták meg a dolgot - bár az már más kérdés miért.

2019. aug. 23. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:

"kétmilliát keresek"

Az nem én voltam. Nekem eszembe nem jutna az anyagi helyzetemet reklámozni.

És akkor visszatérnék a kérdésre:

Teljesen más, amikor valaki tényleg érzékeny és intelligens, mint amikor valaki ugyanezt ÁLLÍTJA MAGÁRÓL, mert utóbbira az esetek többségében egyik sem igaz.

2019. aug. 23. 21:30
 16/21 anonim ***** válasza:

Az csak egy példa volt a rengeteg kamura ami itt előfordul. Különösen a név nélkül íróknál, mert náluk még a következetesség sem elvárható, bármit lehet mondani.

2019. aug. 23. 21:33
 17/21 anonim ***** válasza:
7: nekem bejön Leonard a filmbeli és a való életbeli külsejével is. Howard és Raj is, a civil külsejükkel. Sőt, nagyon jól néznek ki! Ízlések és pofonok.
2019. aug. 23. 21:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Sheldon nagyon arii
2019. aug. 23. 21:54
 19/21 anonim ***** válasza:
10%
Egyáltalán nem jönnek be nekik, tapasztalatból írhatom.
2019. aug. 23. 22:09
 20/21 ufipufi válasza:
Altalaban az erzekeny, inteligens pasiknak mar van baratjuk.
2019. aug. 30. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!