Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak nem jönnek be az érzékeny, intelligens pasik?
Ha leszedjük a szándékosan a forgatókönyvírok által kitalált gusztustalan dolgait (nyitott gerincoszlop amibe elemet rak meg ilyenek), amik inkább állíthatók párhuzamba a Simpson család Moe karakterrel, aki a forgatókönyvírók alapján minimum mutáns - nem vészes.
Bernadette rosszabb. Sokkal, hiába jobb külsőre, azt a nőt kb. még ismerősnek se tűrném el. Legrosszabb karakter EVER.
Nem hiszem el ezt. Kegyetlen csúnya az a nő, az az esetlen testtartás. Az arca meg... Bernadette nekem szimpibb, de talán mert én is kicsi vagyok, és szeretnék olyan nagypofájú lenni.
De kinézetre? Kinézetre ne mondd, hogy Amy > Bernadette.
(Meg nekem nem tetszik, hogy Sheldon-nal összejött. Szerintem Sheldon aszexuális, és nagyon gázosak a "szexjeleneteik". A karakterfejlődése is béna, az elején kb olyan volt, mint egy spektrumzavaros, aztán hirtelen egy normális, szarkasztikus ember lett.)
Igen, az a része egyértelmű, hogy külsőre Bernadette jobb, de viselkedésre szerintem rosszabb. Amy-nek sok gusztustalan dolga van, de legalább nincsenek olyan... pszichopata(?) dolgai, mint Bernadette-nek aki lazán hazudozik, semmi megbánást nem mutat, a férjét lenézi, illetve vannak azok a bosszantó dumái amikor éppen pszicho, hogy ő "cuki emiatt nem baj". Nem a fenét. Alattomos és kegyetlen. Utálom az ilyet, mindkét nemnél.
Bár a legjobb nője Stuart-nak lett (a képregényes csajszi), igazi mázlista lett a fazon a végére. Illetve az indiai csávó szocfób randipartnere is jó volt.
Illetve ott volt még Leonard első évados barátnője a kicsit molett csajszi, aki szintén nagyon jó karakter volt, aztán random eltűnt egyik részről a másikra...
De igen, Sheldon szerintem is eredetileg aszexuálisnak karakternek indult, a végére változtatták meg a dolgot - bár az már más kérdés miért.
"kétmilliát keresek"
Az nem én voltam. Nekem eszembe nem jutna az anyagi helyzetemet reklámozni.
És akkor visszatérnék a kérdésre:
Teljesen más, amikor valaki tényleg érzékeny és intelligens, mint amikor valaki ugyanezt ÁLLÍTJA MAGÁRÓL, mert utóbbira az esetek többségében egyik sem igaz.
Az csak egy példa volt a rengeteg kamura ami itt előfordul. Különösen a név nélkül íróknál, mert náluk még a következetesség sem elvárható, bármit lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!