Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál olyan lányt barátnőnek aki több, mint 30 férfival volt együtt?
22 éves.
Miért nem?
Amennyiben igen, miért?
Nem értem miért lettem 0-ra pontozva, ismerek olyat aki (bevallotta) szakítás után 3 pasihoz is járt, reggel délben este mással dugott.
Csinosabb lányok, akiknek évekig nincs kapcsolata, azok általában sok pasival szexelnek.
# 10
Nagyon bután látod a dolgokat vagy csak nagyon igénytelen "férfiakat" válogattál magad köré.
A csinos nők ritkán igénytelenek :)
> Kérdező, szerintem ezt senkinek nem kell elmondanod. Magánügy.
Az megvan, hogy kapcsolatról beszélünk, ugye? Vagy akkor titkolja el a büntetett előéletét, hitelét, krónikus betegségét, vallási fanatizmusát, pszichiátriai problémáját is? Mert azok is magánügyek. Egy kapcsolat alapja az őszinteség.
#13. Erre tudnék ellenpéldát, de biztos sem azon a téren tetted az állításod, amire én tenném. :)
33/f
22 évesen sok lenne. Nem jön ki a matek.
Évente 2 partner belefér számomra.
Viszont olyannal nem jönnék össze, akinek nem volt legalább 1-2 éves kapcsolata.
Tehát ha kezdte 16 évesen és volt egy két éves kapcsolata. Akkor 8 + 1 => 9 férne bele.
Itt bőven háromszoros többletről van szó.
17 éves korom óta 6 évnyit voltam kapcsolatban 4 különböző nővel. Összesen 13 partnerem volt.
29 - 17 => 12 - 6 => 6 * 2 = 12 + 4 => 16.
Ezt a matematikailag lefektetett limitet érzem elfogadhatónak. Fél évente megismerni valakit és szexelni vele számomra elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!