Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezzel a lánnyal együtt, mikor teljes ellentétek? Mit eszik rajta?
Figyelt kérdés
Most voltunk vidámparkban és annyira kiábrandító volt, hogy a srác akibe jó ideje rohadtul szerelmes voltam, de nem jöttem be neki annyira, hogy belém szeressen, elhozta az új barátnőjét, és a csaj valami elképesztő gázan viselkedett. Sikítozott mindenen, amire a picik meg az idősek is felülnek. Meg olyanokat kiabált menet közben torkaszakadtából, hogy "Ez nektek lightos?" "Tibi, én ezt nem élvezem!" "Tibi, én félek!" (Kicseréltem a srác nevét Tibire.) Szabályosan égetett minket, volt, hogy beállt a sorba, majd elbizonytalanodott, es kiverekedte magát a sorból, ne kelljen felülnie. Ezt többször is eljátszotta. Volt, hogy a srác is elment vele. A dedós dolgokra meg lelkesen felült, és a srác meg elkísérte ilyen kisvasutakra meg mittoménmikre... Meg végig olyam impulzívan viselkedett, hogy meglát valamit, és elrohant a srácot kézenfogva húzva magával. Így viselkedni 23 évesen. Arról nem beszélve, milyen zenét hallgat. Hát a legaljább ilyen magyar trash, Nemazalány és társai. Pedid a barátjának nagyon jó izlése van (metál, pubk, rock, dubstep) szóval fura minden tekintetben a választása barátnő téren. Mint ég és föld, teljes ellentétek. Komolyan, mit eszik rajta? :( Lehet a magas nőkre bukik? Aki tetszik 185 a barátnő 180... Én 168 vagyok, lehet ez az oka? Bár nem hiszem, azt mondta, volt már nagyon alacsony barátnője 2, nálam is alacsonyabb.2019. aug. 15. 19:56
1/17 anonim válasza:
Tetszik neki, hogy még tud őszintén sikítozni.
3/17 anonim válasza:
Nem mindegy neked? Úgysem veled van. Valamiért bejön neki. Az ilyen felesleges kattogások mérgezik meg az agyatokat, fiatalok.
31F
4/17 anonim válasza:
Párválasztásnál kábé az utolsó szempont, hogy valaki nem bírja a hányatós hintákat.
Szimplán irigy vagy.
6/17 anonim válasza:
Nem akarsz inkább velem ismerkedni? Kva jó a zenei ízlésem és bejönnek a féltékeny 168 cm-es lányok. Ja, és intelligens is vagyok.
24/F
7/17 anonim válasza:
Kb azért szidod ezt a szerencsétlen lányt mert vele van nem veled . Érted .. Vele . Ha nem lennél full szerelmes le sem carnàd h sikítozik vagy sem
Törődj bele és ne féltékenykedj majd jön egy lovag aki nem sikítozik.
8/17 anonim válasza:
Talán az a nő nem számító, nem játssza meg magát, őszintén kimutatja és kimondja az érzéseit, lesz_rja mások mit gondolnak és nem egy manipulatív idegroncs. Erre nem gondoltál? Igenis vonzó tud lenni amiket leírtál, ilyen kontextusban.
9/17 anonim válasza:
Ilyen lányokat szeretjük valamiért, vonzóak ennyi, mint nektek a kihanemén 0iq-s tesztoszterontól túlfűtött egyedek.
10/17 anonim válasza:
Leírtam a véleményem hisz ezért írtad a kérdést ki... de attól h lepontozol mert nem azt írom amit hallani akarsz , attól még egy irigy liba vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!