Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezzel a lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezzel a lánnyal együtt, mikor teljes ellentétek? Mit eszik rajta?

Figyelt kérdés
Most voltunk vidámparkban és annyira kiábrandító volt, hogy a srác akibe jó ideje rohadtul szerelmes voltam, de nem jöttem be neki annyira, hogy belém szeressen, elhozta az új barátnőjét, és a csaj valami elképesztő gázan viselkedett. Sikítozott mindenen, amire a picik meg az idősek is felülnek. Meg olyanokat kiabált menet közben torkaszakadtából, hogy "Ez nektek lightos?" "Tibi, én ezt nem élvezem!" "Tibi, én félek!" (Kicseréltem a srác nevét Tibire.) Szabályosan égetett minket, volt, hogy beállt a sorba, majd elbizonytalanodott, es kiverekedte magát a sorból, ne kelljen felülnie. Ezt többször is eljátszotta. Volt, hogy a srác is elment vele. A dedós dolgokra meg lelkesen felült, és a srác meg elkísérte ilyen kisvasutakra meg mittoménmikre... Meg végig olyam impulzívan viselkedett, hogy meglát valamit, és elrohant a srácot kézenfogva húzva magával. Így viselkedni 23 évesen. Arról nem beszélve, milyen zenét hallgat. Hát a legaljább ilyen magyar trash, Nemazalány és társai. Pedid a barátjának nagyon jó izlése van (metál, pubk, rock, dubstep) szóval fura minden tekintetben a választása barátnő téren. Mint ég és föld, teljes ellentétek. Komolyan, mit eszik rajta? :( Lehet a magas nőkre bukik? Aki tetszik 185 a barátnő 180... Én 168 vagyok, lehet ez az oka? Bár nem hiszem, azt mondta, volt már nagyon alacsony barátnője 2, nálam is alacsonyabb.
2019. aug. 15. 19:56
1 2
 11/17 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
24%

Kitalálom a női logikát egy alternatív jelenidő felvázolásával.

A kiszemelt pasikád nem keresett másik nőt, nem hajtott másik csajra, introvertált létére egyedül éldegél, teszi a dolgát, mint bárki más, dolgozik, tanul, hobbijának él, barátokkal találkozik, szórakozik, iszogat. Nem hajtja a vére, nem fűzi orrba-szájba a csajokat minden utcaméteren. És bizony te ezt furcsállod. Kitalálsz róla mondvacsinált baromságokat, bemeséled magadnak, hogy ez a srác nagyon furcsa, sőt, szinte pszichopata. Egyre több negatív véleményt formálsz magadban róla, mígnem ismerkedésbe kezdesz random vadidegen pasikákkal, s innentől már le se szarod a kiszemeltedet, pusztán annyi volt a "hibája", hogy nem csapta a szelet, s nem jött össze egy másik nővel.

Na ezek vagytok ti, nők. Az a férfi kell, akinek ti emberszámba sem vagytok véve.

2019. aug. 15. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha engem hallanál ordítani bármilyen hintán, forgón stb. vidámparkos játékon, utána meg se kottyanna neked a csaj vonnyogása. Mert mi van akkor, ha visít és fél a hintákon? És ha impulzív? Az azért nem akkora probléma.

A zenei ízlés sem annyira meghatározó, hogy eszerint válasszunk párt.

A férjemmel bő tizenéve vagyunk együtt úgy, hogy ordítok a vidámparkban, ő viszont komolyabb. Én a metált szeretem, a férjem meg (fúdeciki, szerencse, hogy ez egy anonim oldal) a mulatós zenét. Nótár Mérit, de komolyan! Néha sírni tudnék, kiég tőle a dobhártyám. Attól még szeretem és nem szakítottam vele azonnal, amint megtudtam, hogy milyen zenét hallgat.

Lépj túl az irigységen. Hidd el, bármilyen lehetne ez a lány, amíg szerelmes vagy a pasijába, addig megtalálod benne a hibát.

2019. aug. 15. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés ő miért van ezzel a lánnyal, hanem az,hogy Te miért nem találtál egy olyan férfit akit érdekelsz!? Ne agyalj ez az ő választása nem a Tied!
2019. aug. 15. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom, az ágyban is ilyen: spontán, impulzív, nem szégyenlős.

A legtöbb pasinak annyi bőven elég, ha a lány csinos és jó az ágyban. Mindegy, milyen okos vagy érett férfi "egyébként". Sokan még el is veszik.

2019. aug. 15. 21:31
 15/17 A kérdező kommentje:
#10 Én csak most olvastalak, tehát a gyakori népe pontozott le, nem en. :D Ezt benézted.
2019. aug. 16. 14:14
 16/17 A kérdező kommentje:
A #11 válasz értelmetlen a kérdés alá.
2019. aug. 16. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a lány is kicsit játssza az agyát, ő az ártatlan félős kislány akit meg kell védeni, vele kell lenni, hogy ne féljen, stb. A srácnak is ez tetszik. Ne aggódj, ha nem illenek össze, előbb utóbb úgyis szakítani fognak, de annak biztosan nem a zenei ízlés lesz az oka.
2019. aug. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!