Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy 2 embert egyformán szeretni?
Mert nálam ez van , és azzal is akit szeretek
Mindkettonknek van párja, de egymást is ugyanúgy
szeretjük
Csak sajnos mi ritkábban tudunk találkozni egymással
Én nem hinném, hogy létezik.
Let me tell my story :)
Már 2 éve együtt voltam az első szerelmemmel. Igazából nagyon rossz kapcsolat volt, már nem is vonzott, folytonos veszekedések stb. Viszont kis tini fejjel úgy éreztem, hogy nem tehetek mást, vele kell maradnom, hiszen úgyse jön más, nem kellek senkinek, örüljek, hogy valaki összejött velem, meg amúgy is mindenki a környezetemben azt hiszi, ez egy jó kapcsolat és elvárják, hogy vele öregedjek meg... Aztán jött egy fiú. Egy osztálytárs. Végre újra jött egy kis tűz, egy kis mosoly az életembe. Megint nevettem, megint volt kivel sokat beszélgetni, valaki, akivel nem volt veszekedés és szerettem is a társaságában lenni. Ez fél évig így ment, aztán hosszú gondolkodás, mérlegelés és önutálat után úgy döntöttem, szakítok és megpróbálom ezzel a sráccal.
Nem volt végül egy túl hosszú kapcsolat, de jól döntöttem, mert így ki tudtam lépni a rosszból. Utólag már tudom, hogy nem az a fene nagy szerelem volt, ami a karjaiba lökött, egyszerűen csak ezt az egy lehetőséget láttam kijönni a borzalomból. Pedig én is úgy éreztem, mint te. Azt hittem, szeretem a páromat és minden jó. Hát nem volt jó.
Te se szerettél volna bele másba, ha annyira oda lennél a párodért. :) Szakítanod kéne szerintem. Nem az új emberért, hanem mert a mostani kapcsolatod leáldozott. Fogadd el :)
Nem.
(Szokatlanul rövid válasz tőlem, de ezen nincs mit ragozni.)
En egyformán szeretem a parom is meg a sracot is mindig velük lennék
Csak reszerol kérdeztem.
Mert amióta neki lett parja azóta velem alig vagy ritkan tudja ossze hozni az együtt létet. Mielőtt neki nem volt párja többet volt velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!